Ο Σύλλογος Ελλήνων Παραολυμπιονικών απέστειλε ευχαριστήρια ανακοίνωση στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για τις μεταρρυθμίσεις του πρόσφατου νομοσχεδίου.

«Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών θα θέλαμε να σας ευχηθούμε Χρόνια Πολλά με υγεία σε εσάς και την οικογένειά σας και να σας ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία και για όλα όσα πραγματοποιήσατε για το καλό του Παραολυμπιακού αθλητισμού σε μία χρόνια που λόγω της πανδημίας μόνο εύκολη δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Πιο συγκεκριμένα, με το νέο αθλητικό νόμο για πρώτη φορά ο Σύλλογος Ελλήνων Παραολυμπιονικών έχει τη δική του φωνή μέσα στην Ολομέλεια της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, εκλέγοντας από την Γενική του Συνέλευση τρεις εκπροσώπους. Δεύτερον, με τη δημιουργία του νέου Παραολυμπιακού Κέντρου, ενός αιτήματος που για χρόνια ταλάνιζε το Παραολυμπιακό κίνημα, ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Συνάμα, στην επιτροπή παρακολούθησης του έργου, ο Σύλλογός μας θα συμμετέχει ενεργά με έναν εκπρόσωπό του, προσφέροντας μία φωνή στους Παραολυμπιονίκες για να μπορεί να δημιουργηθεί αυτό το στολίδι και με τις δικές τους πινελιές. Επίσης, με την εκταμίευση των οικονομικών επιβραβεύσεων των αθλητών για το έτος 2017 και την δρομολόγηση των οικονομικών επιβραβεύσεων του έτους 2018, ένα αίτημα και μία ανάγκη των αθλητών, αποτελούν το ομορφότερο κλείσιμο της δύσκολης αυτής αθλητικής περιόδου που πέρασε ο ελληνικός αθλητισμός.

»Κύριε Υπουργέ, ευχόμενοι υγεία σε όλο τον κόσμο και νέες αθλητικές επιτυχίες, είμαστε σίγουροι πως η συνεργασία μας, η οποία έχει πλέον εδραιωθεί, θα προχωρήσει ακόμα περισσότερο με την επίλυση περαιτέρω προβλημάτων και την υλοποίηση μελλοντικών δράσεων, καθώς σας θεωρούμε μέλος της Παραολυμπιακής οικογένειας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης