Ανδρέας Αθανασούλης

Η Μαρία Πιπιλιαρίδου είναι πρωταθλήτρια της Άρσης Βαρών και ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα της σύγχρονης εποχής του αθλήματος. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μπήκε σε έναν κυκεώνα… ταλαιπωρίας που αφορά στον διορισμό της στο δημόσιο για τον οποίο μάχεται ούτε λίγο ούτε πολύ 14 χρόνια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 35χρονη πρωταθλήτρια όπως αναφέρει στην κάμερα της Ζούγκλας κέρδισε τότε την θέση της στο δημόσιο μέσω του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η επίδοσή της μετουσιώθηκε μέσω ΦΕΚ που την συμπεριελάμβανε στους αθλητές που δικαιούνται το συγκεκριμένο προνόμιο.

Όλα άλλαξαν μετά από δύο μήνες όταν με αναθεωρημένο ΦΕΚ το όνομα της Μαρίας Πιπιλιαρίδου «εξαφανίστηκε» χωρίς η ίδια η πρωταθλήτρια να λάβει απάντηση από τους αρμοδίους για το τι μεσολάβησε από το πρώτο Φύλλο της Κυβερνήσεως έως το δεύτερο.

Έκτοτε η Πιπιλιαρίδου έχει έρθει σε επαφή τόσο με τον υφυπουργό Αθλητισμού επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Βασιλειάδη, όσο και με τον Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος όπως δηλώνει η πρωταθλήτρια στη συνάντησή τους χαρακτήρισε «άδικο» τα όσα έχει υποστεί με τον μη διορισμό της, χωρίς ωστόσο να έχει αλλάξει μέχρι στιγμής τίποτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον, η Πιπιλιαρίδου προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να λάβει απαντήσεις για το τι ακριβώς συνέβη χωρίς να έχει καταφέρει να βρει μία άκρη, με αποτέλεσμα να χάνει χρόνια και να δαπανά χρήματα για τα δικηγορικά έξοδα, χωρίς αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί ότι η Πιπιλιαρίδου είχε εμπλακεί σε σκάνδαλο ντόπινγκ, ωστόσο έχει στα χέρια της αθωωτική απόφαση δικαστηρίου.

Είναι μάλιστα η εν ενεργεία πρωταθλήτρια της Άρσης Βαρών στην κατηγορίας της και περιμένει να αναρρώσει από χειρουργική επέμβαση για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Τέλος όπως κατήγγειλε η ίδια στην κάμερα της Ζούγκλας υπάρχουν και άλλοι πρωταθλητές με ανάλογη υπόθεση που έχουν διοριστεί κανονικά, επομένως εύλογα δημιουργείται το ερώτημα για ποιο λόγο υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση με την περίπτωση της.

Δείτε τα όσα καταγγέλλει: 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης