Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (νο 5 στον κόσμο) ηττήθηκε με 7-5, 7-6(4) από τον Βρετανό Τζακ Ντρέιπερ (Νο 82), δίνοντας συνέχεια στις εκπλήξεις στο διεθνές τουρνουά τένις του Μόντρεαλ.

Η διαφορά των 77 θέσεων μεταξύ Ντρέιπερ και Τσιτσιπά σίγουρα προκάλεσε αίσθηση στις… ανατροπές της ημέρας, με τον Έλληνα πρωταθλητή να… ενώνεται με τους Ντανιίλ Μεντβέντεφ, Κάρλος Αλκαράθ και Αντρέι Ρούμπλεφ σε μια πρόωρη αποχώρηση από το National Bank Open.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Ντρέιπερ απέναντι σε παίκτη από το «Top 10».

«Γι’ αυτό έκανα όλη τη σκληρή δουλειά, για νύχτες σαν κι αυτή σε τέτοιες διοργανώσεις» είπε ο 20χρονος που ξεκίνησε από τα προκριματικά.

«Την περασμένη εβδομάδα, μετά την Ουάσιγκτον, εγώ και ο προπονητής μου πιθανώς σκεφτόμασταν ότι δεν επρόκειτο καν να έρθουμε εδώ. Προπονούμασταν μια εβδομάδα, να αποκτήσουμε λίγη αυτοπεποίθηση» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είχα πραγματικά κάποιο σχέδιο παιχνιδιού», είπε ο Ντρέιπερ. «Απλώς σκέφτηκα ότι έπρεπε να παίξω καλό τένις για να νικήσω τον Στέφανο. Είναι στην κορυφή του παιχνιδιού για κάποιο λόγο. Είναι κάποιος που έχω παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια. Είναι απλά καλό να είμαι εδώ και να προσπαθώ να παρουσιάζω τον εαυτό μου σε αυτή τη σκηνή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης