Με βασικό στόχο την επίτευξη του ορίου πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο, θα αγωνιστεί η Άννα Ντουντουνάκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης της Γκουανγκζού.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, υπογράμμισε ότι η φετινή χρονιά της ήταν δύσκολη, λόγω του μεταπτυχιακού που έκανε στην Αγγλία, εξέφρασε όμως την πεποίθηση ότι θα εμφανιστεί κατάλληλα προετοιμασμένη στο μεγάλο ραντεβού του υγρού στίβου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Φέτος ήταν μία δύσκολη χρονιά, αφού βρισκόμουν στο εξωτερικό για μεταπτυχιακές σπουδές. Οι προπονήσεις μου πραγματοποιήθηκαν εξ ολοκλήρου σε 25άρα πισίνα, όμως το τελευταίο διάστημα επέστρεψα στην Ελλάδα για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας μου και θα είμαι έτοιμη μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος» τόνισε η Ντουντουνάκη και συνέχισε:

«Το επίπεδο της παγκόσμιας κολύμβησης έχει συνεχώς ανοδική πορεία. Σε κάθε μεγάλη διοργάνωση που συμμετέχω τα τελευταία χρόνια, βλέπω πως οι κούρσες είναι όλο και πιο γρήγορες και έτσι για να διακριθώ θα πρέπει να “κατεβάσω” τους χρόνους μου.

Αρχικός μου στόχος είναι η επίτευξη ενός ατομικού ρεκόρ, κυρίως στα 50μ. και 100μ. πεταλούδα, αφού σε αυτά τα αγωνίσματα, σε σχέση με το 200άρι, πιστεύω πως είμαι καλύτερα προετοιμασμένη. Μεγάλος μου στόχος, βέβαια, είναι η επίτευξη ενός Ολυμπιακού ορίου. Γνωρίζω πως είναι αρκετά δύσκολο, όμως θα προσπαθήσω για το καλύτερο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης