Ολοκληρώθηκε το τετραήμερο τουρνουά open τρίσποντου μπιλιάρδου στο Billiard Center στην Θεσσαλονίκη/ Μετά από 2,5 χρόνια απραξίας, -λόγω πανδημίας και απαγορεύσεων- είχαμε επιτέλους, αγώνες τρίσποντου μπιλιάρδου στην Θεσσαλονίκη. Οι αγώνες άρχισαν την Πέμπτη 28/10 και έληξαν την Κυριακή 31/10 με τον τελικό.

Οι αθλητές που αγωνίστηκαν ήταν προερχόμενοι από πολλές πόλεις της Ελλάδας, που είδαν τους αγώνες αυτούς, ως ευκαιρία για επαναδραστηριοποίηση και «ξέπιασμα», όμως το κύπελλο το κατάκτησε ένας Κωνσταντινουπολίτης, ο Μανώλης Μινάογλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οργάνωση ήταν άρτια, με την επιμέλεια του έμπειρου διοργανωτή Αλέξη Ιγνατίδη όπου για πρώτη φορά, είχαμε και ζωντανή μετάδοση αγώνων μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα από το Facebook, ώστε να δουν τους αγώνες και οι φίλαθλοι εκτός της Θεσσαλονίκης, αλλά και οι ανεμβολίαστοι.

Στον τελικό, ο Μανώλης Μινάογλου αντιμετώπισε τον Λάκη Ελευθεριάδη και πήρε το κύπελλο με σκορ 35-26 σε 32 στεκιές.

Ο Μανώλης έδειξε μια φρεσκάδα στο παιχνίδι του, που μεταφράστηκε σε θετικά γι’ αυτόν αποτελέσματα και δίκαια κατέκτησε το τρόπαιο. Χαρακτηριστικό αυτής της φρεσκάδας ήταν το ότι πέτυχε και τα δυο καλύτερα σερί στους προκριματικούς, με 10 και 14 καραμπόλες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δίκαια επίσης, κατέκτησε την δεύτερη θέση και ο Λάκης Ελευθεριάδης, όπου, κρίνοντας από τις μεγάλες επιδόσεις του στους προκριματικούς, μπορούμε να πούμε ότι στον τελικό, του εμφανίστηκε μια κόπωση, μιας και η επίδοση του δεν ήταν η αναμενόμενη.

Στην 3-4 θέση βρέθηκαν οι Ν. Γαβριηλίδης και Κ. Πρασσάς 

Τους φιλάθλους χαροποίησε και το γεγονός ότι, είχαμε και νεαρούς παίκτες, όπως οι Τρεμούλης, Βάζουρας, Φαλάγγας, Πρασσάς, (όπου έφτασε στους 4). που έδειξαν ελπιδοφόρα δείγματα με το παιχνίδι τους

Δείτε τον τελικό στα δυο βίντεο που ακολουθούν

Δείτε και τους προκριματικούς στα βίντεο που ακολουθούν

Προκριματικοί

Απόστολος Βουλγαρίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης