Στα προημιτελικά του Monte Carlo Masters προκρίθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ξεπερνώντας άνετα το εμπόδιο του Νικολάς Τζάρι (Νο 58).

Ο Έλληνας πρωταθλητής, Νο 3 στον κόσμο, ο οποίος στοχεύει στον τρίτο συνεχόμενο τίτλο του στο Πριγκιπάτο, επιβλήθηκε, στο πλαίσιο της φάσης των «16», του Χιλιανού Νικολάς Τζάρι με 6-3, 6-4 και περιμένει πλέον να αντιμετωπίσει στους προημιτελικούς τη Μεγάλη Παρασκευή (περίπου στις 14:00) τον Αμερικανό, Τέιλορ Φριτζ (Νο 10 στην παγκόσμια κατάταξη), ο οποίος επιβλήθηκε με ανατροπή 2-1 σετ ((4-6, 6-4, 6-1) του Τσέχου Γίρι Λεχέτσκα (Νο 42).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Οι δύο αντίπαλοι κρατούσαν το σερβίς τους μέχρι το πέμπτο γκέιμ στο πρώτο σετ. Τότε ο Τσιτσιπάς έκανε «break» στον Τζάρι και προηγήθηκε 4-2, ενώ στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του και πήρε το πρώτο σετ με 6-3.

Στο δεύτερο σετ και με το σκορ στο 2-2, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας «έσπασε» αρχικά το σερβίς του Τζάρι και ακολούθως κράτησε το δικό του για να προηγηθεί 4-2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια οι δύο «μονομάχοι» κράτησαν το σερβίς τους, με αποτέλεσμα ο Τσιτσιπάς να πάρει το δεύτερο σετ με 6-4 και να πανηγυρίσει τη νίκη ύστερα από έναν αγώνα που κράτησε κάτι περισσότερο από 1,5 ώρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης