Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας Αριστείδη Τασιό πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/6) στα γραφεία της ΚΟΕ, με αντικείμενο την περαιτέρω συνεργασία της Ομοσπονδίας και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας & Εύβοιας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη φιλοξενία διοργανώσεων των αθλημάτων της ΚΟΕ, στην πόλη του Καρπενησίου, στην προοπτική πάντοτε της ανάδειξής της ως τόπου αθλητικού προορισμού, την οποία η Ομοσπονδία και στηρίζει έμπρακτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στο πλαίσιο της μακρόχρονης συνεργασίας μας με την ΚΟΕ, της οποίας κι έχουμε φιλοξενήσει πολλές και σπουδαίες διοργανώσεις στο Καρπενήσι, συζητήσαμε για τον προγραμματισμό των επόμενων κοινών μας δράσεων.

»Με την Ομοσπονδία έχουμε άριστη συνεργασία, όλα αυτά τα χρόνια, την οποία και θα συνεχίσουμε, πάντοτε στην κατεύθυνση το Καρπενήσι να καταστεί πόλος έλξης και τόπος αθλητικού προορισμού.

»Παρά τις δυσκολίες της εποχής, με τα μέτρα εναντίον του νέου κορωνοϊού, πρόθεσή μας είναι η συνέχιση αυτής της συνεργασίας και ελπίζω πως σύντομα θα έχουμε να παρουσιάσουμε το σχετικό πλάνο της περαιτέρω μας συνεργασίας. Είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε στην προσπάθεια που κάνει η ΚΟΕ, για μελλοντικές διοργανώσεις στην πόλη του Καρπενησίου» υπογράμμισε ο κ. Τασιός αναφερόμενος στη συνάντηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, Γιώργος Κατσαρός, ανέφερε: «Με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, από εποχής του Κώστα Μπακογιάννη και με τον κ. Τασιό, η Ομοσπονδία έχει αναπτύξει ένα άριστο κλίμα συνεργασίας που είχε ως αποτέλεσμα, το Καρπενήσι, να φιλοξενήσει ως τώρα σπουδαίες διοργανώσεις των αθλημάτων μας.

»Συζητήσαμε σήμερα και με βάση τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί λόγω του κορωνοϊού, βασικές αρχές του νέου μας προγραμματισμού με την Περιφέρεια και πιστεύω πως σύντομα θα έχουμε περισσότερα να πούμε πάνω σ’ αυτό.

»Ευχαριστούμε τόσο τον κ. Τασιό, όσο και τον περιφερειάρχη για την εμπιστοσύνη και το επίπεδο συνεργασίας που έχουμε μαζί τους».

Στη συνάντηση παρόντες ακόμα ήταν ο γενικός γραμματέας της ΚΟΕ, Δημήτρης Σαρακατσάνης, το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Άννα Μαρκοπούλου, ο ειδικός συνεργάτης Νίκος Σπηλιωτόπουλος και ο μάνατζερ των Εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης Αντώνης Αρώνης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης