Το Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης, Σιμόνα Χαλεπ, υποχρεώθηκε να αποσυρθεί από το τουρνουά του Μαϊάμι Open στο απλό όσο και στο διπλό, λόγω τραυματισμού στο δεξί ώμο, δήλωσε η Ρουμάνα τενίστρια. Η Χάλεπ επρόκειτο να αντιμετωπίσει για τη φάση των «32» τη Λετονή Αναστάσια Σεβάστοβα, η οποία πλέον περνάει χωρίς αγώνα στις «16», όπου θα περιμένει τη νικήτρια του ματς ανάμεσα στην Ίγκα Σβιόντεκ και την Άνα Κόνγιουχ.

«Λυπάμαι πολύ που πρέπει να αποσυρθώ τόσο από το απλό όσο και το διπλό στο Μαϊάμι Open, αλλά ο τραυματισμός μου δεν με αφήνει να παίξω εδώ όπως περίμενα. Λυπάμαι που δεν μπορώ να συνεχίσω, ήθελα να έρθω εδώ για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να παίξω πολλούς αγώνες, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ. Ας ελπίσουμε ότι το επόμενο έτος θα είμαι πίσω υγιής και καλύτερη», είπε η Ρουμάνα τενίστρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απόσυρση της Χάλεπ είναι ένα πλήγμα για το τουρνουά (22 Μαρτίου-4 Απριλίου), το οποίο έχει ήδη δει την Σερένα Γουίλιαμς, να μένει εκτός λόγω μιας επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε, ενώ στους άνδρες ο Ρότζερ Φέντερερ, ο Ράφα Ναδάλ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Ντομινίκ Τιμ δεν έχουν συμπεριλάβει τον αγώνα στο πρόγραμμά τους αυτή τη σεζόν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης