Ξιφασκία με αμαξίδιο: Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βαρσοβίας οι Τριανταφύλλου και Ντούνης

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2021, 09:20
Ξιφασκία με αμαξίδιο: Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βαρσοβίας οι Τριανταφύλλου και Ντούνης

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ξιφασκίας με αμαξίδιο που διεξάχθηκε στη Βαρσοβία και τα ελληνικά σπαθιά θα μπουν σήμερα σε ακόμα μία αγωνιστική δοκιμασία. Θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα φιλοξενηθεί επίσης στην πολωνική πρωτεύουσα, στο τελευταίο αγωνιστικό τεστ πριν από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Κάζαγλη, οι Πάνος Τριανταφύλλου και Βασίλης Ντούνης καλούνται να αγωνιστούν στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από 17 μήνες (σ.σ. τελευταίο στις 16/2/20 στην Ουγγαρία όπου το ομαδικό της σπάθης είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο). Οι δύο οπλομάχοι θα συμμετάσχουν αύριο (Πέμπτη) στη σπάθη των κατηγοριών τους, δίνοντας την ευκαιρία στον ομοσπονδιακό προπονητή για κάποιες τελευταίες... πινελιές πριν από τους Αγώνες της ιαπωνικής πρωτεύουσας.

«Πρέπει να δούμε τι θα διορθώσουμε, τι θα βελτιώσουμε ενόψει Τόκιο. Έχουμε μείνει σχεδόν δύο χρόνια εκτός αγώνων, γεγονός που προβληματίζει κάθε προπονητή» είπε ο Δημήτρης Κάζαγλης, δημιουργός της ομάδας που πρωταγωνιστεί σε όλες τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις της ξιφασκίας με αμαξίδιο τα τελευταία 13 χρόνια, με μετάλλιο σε Παραολυμπιακούς Αγώνες (2016), Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, Παγκόσμια Κύπελλα κ.ο.κ.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2021, 09:29