Λύθηκε (έστω και προσωρινά) το πρόβλημα που είχε προκύψει στην Εθνική μας ομάδα πόλο με το θέμα του ομοσπονδιακού προπονητή, ως προς την παράλληλη ενασχόλησή του.

Ως γνωστόν στον Θοδωρή Βλάχο, ο οποίος οδήγησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η Ομοσπονδία είχε κάνει πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους με την προϋπόθεση ότι δεν θα προπονεί παράλληλα κάποιο σύλλογο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήτοι του ζητούσε να διαλέξει αν θέλει να συνεχίσει να είναι ομοσπονδιακός προπονητής ή να κρατήσει τη θέση του στην ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, με τον κόουτς της «γαλανόλευκης» να τονίζει ότι είναι ηθικά δεσμευμένος απέναντι στην ομάδα του Πειραιά.

Κι αυτό γιατί η διοίκηση του συλλόγου επένδυσε ένα μεγάλο ποσό, εν όψει της νέας σεζόν, αποκτώντας τους παίκτες που είχε ζητήσει ο προπονητής (Φιλίποβιτς, Μπίατς κ.α.) με στόχο μέσα στα επόμενα δύο με τρία χρόνια να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στην κορυφή της Ευρώπης.

Εν τέλει η κολυμβητική ομοσπονδία (ΚΟΕ) έκανε ένα βήμα πίσω στο εν λόγω ζήτημα, κάνοντας πρόταση στον Βλάχο, που θα του επιτρέπει να συνεχίσει να εργάζεται παράλληλα και στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον απομένει η επίσημη ανακοίνωση από την ομοσπονδία για την εξέλιξη αυτή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης