Καράτε: Η αποστολή της εθνικής ομάδας για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021, 16:22
Καράτε: Η αποστολή της εθνικής ομάδας για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Με 14 μέλη, 6 αθλήτριες και 8 αθλητές, θα ταξιδέψει η εθνική ομάδα Καράτε στην Κροατία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών, Γυναικών του Μαΐου.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί από τις 19 έως τις 23/5/2021 στο Πόρετς, στις ακτές της Αδριατικής, και το «παρών» θα δώσουν όλα τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος στη χώρα μας. Πρωταθλητές και πρωταθλήτριες κόσμου και Ευρώπης, όπως η Έλενα Χατζηλιάδου, η Βίκυ Πανετσίδου, ο Διονύσης και ο Στέφανος Ξένος, ο Γιώργος Τζάνος, είναι ανάμεσα στους εκπροσώπους της χώρας μας στη λίστα που απεστάλη χθες (14/4) στις διεθνείς αρχές του αθλήματος. Ακόμα ένας παγκόσμιος πρωταθλητής, από το παρελθόν όμως, θα είναι αρχηγός της αποστολής: ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Την εθνική ομάδα θα συνοδέψει ο ομοσπονδιακός, Ι. Κανέλλης, ο προπονητής κ. Μ. Χατζηλιάδης και ο διαιτητής κ. Π. Γκορέζης.

Όσον αφορά το συμβούλιο των Προέδρων των Εθνικών Αντιπροσωπειών, την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ο αναπληρωτής Προέδρος, Θοδωρής Σιετής.

Η αποστολή που συγκροτήθηκε από την τεχνική επιτροπή της ΕΛΟΚ και τον ομοσπονδιακό προπονητή, Γιάννη Κανέλλη, είναι η εξής:

Τζωρτζίνα Ξένου (Κάτα)

Χριστίνα Καβακοπούλου (-55κ.)

Μαρία Στόλη (-61κ.)

Βίκυ Πανετσίδου (-68κ.)

Έλενα Χατζηλιάδου (+68κ.)

Κέλλυ Κυδωνάκη (Ομαδικό)

Παναγιώτης Καψάλης (Κάτα)

Στέφανος Ξένος (-60κ.)

Διονύσης Ξένος (-67κ.)

Κλέαρχος Λίτος (-75κ.)

Κώστας Μαστρογιάννης (-84κ.)

Γιώργος Τζάνος (+84κ.)

Θανάσης Νικόπουλος (Ομαδικό)

Θανάσης Κουκουριτάκης (Ομαδικό)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021, 16:31