Ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος μίλησε για τους λόγους που οδήγησαν την ΕΟΕ στην απόφαση να σταματήσει την λαμπαδηδρομία επί ελληνικού εδάφους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, λόγω του κορονοϊού. Όπως είπε . Η υγεία είναι το πιο σημαντικό υπέρτατο αγαθό που έχουμε όλοι και οφείλουμε να διαφυλάξουμε.

«Η ΕΟΕ ανακοινώνει σήμερα με μεγάλη λύπη ότι αποφάσισε σήμερα να διακόψει την λαμπαδηδρομία επί ελληνικού εδάφους για λόγους υπευθυνότητας και για να προστατέψουμε την δημόσια υγεία. Η υγεία είναι το πιο σημαντικό υπέρτατο αγαθό που έχουμε όλοι και οφείλουμε να διαφυλάξουμε και τη δική μας και των άλλων συμπολιτών μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθότι στην προηγούμενη εμπειρία μας, σήμερα, είχαμε πάρα πολύ κόσμο που συναθροιζόταν και παρά τις παραινέσεις και τις συστάσεις μας και στους δημάρχους και σε όλα τα μέρη, δυστυχώς φαίνεται ότι οι πολίτες δεν ήθελαν να υπακούσουν.

Ξέρουμε ότι είναι δικό τους το ρίσκο, αλλά βεβαίως μαζί τους βάζουν σε ρίσκο και τη ζωή των υπολοίπων ανθρώπων. Γι΄ αυτούς τους λόγους αποφασίσαμε να σταματήσουμε τη λαμπαδηδρομία, αλλά στις 19 του μήνα η Φλόγα θα δοθεί κανονικά στο Παναθηναϊκό στάδιο, χωρίς θεατές στους φίλους μας Γιαπωνέζους, για να ξεκινήσει από εκεί η λαμπαδηδρομία επί ιαπωνικού εδάφους.

Από της άλλη πλευρά θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να βοηθήσουμε τους Έλλην ες αθλητές να συνεχίσουν την προσπάθειά τους στο δρόμο προς το Τόκιο, όπου έχουν να αντιμετωπίσουν μια σειρά από προβλήματα, θέματα αλλά και ολυμπιακές προκρίσεις», είπε ο κ. Καπράλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης