Το μέλλον του φημισμένου Γύρου της Γαλλίας είναι αβέβαιο, ωστόσο, όπως επισήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Αθλητισμού της χώρας στο πρακτορείο Reuters, είναι πάρα πολύ νωρίς για να παρθεί κάποια απόφαση.

Μετά την αναβολή του Euro 2020 και των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, ο διάσημος ποδηλατικός αγώνας, που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί Ιούνιο και Ιούλιο, είναι ένα από τα τελευταία μεγάλα αθλητικά γεγονότα που δεν έχουν αναβληθεί ακόμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο γύρος είναι ένα αθλητικό μνημείο. Είναι πολύ νωρίς για να αποφασιστεί τι θα γίνει. Υπάρχει χρόνος για όλα. Επί του παρόντος, υπάρχει μία σαφώς πιο επείγουσα μάχη για να δώσουμε. Ας επικεντρωθούμε σε αυτό το βουνό που βρίσκεται μπροστά μας και στη συνέχεια να εξετάσουμε τι θα ακολουθήσει» έγραψε στο Twitter η Γαλλίδα υπουργός αθλητισμού Ροξάνα Μαρασινεανού.

Αργά την Τετάρτη (25/3), ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός «France Bleu» ανέφερε ότι η Μαρασινεανού φέρεται να δήλωσε ότι η Γαλλία μπορεί να εξετάσει το ενδεχόμενο να διοργανώσει τον αγώνα χωρίς την παρουσία θεατών, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος μόλυνσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης