Μεγάλες εμφανίσεις έκανε η Βασιλεία Καραχάλιου στις δύο τελευταίες ιστιοδρομίες του παγκοσμίου κυπέλλου στο Μαϊάμι. Στην 5η και 6η κούρσα των Λέιζερ Ράντιαλ, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε 1η και με 15 βαθμούς κάλυψε το κακό ξεκίνημα και πλέον φιγουράρει στην 2η θέση της γενικής βαθμολογίας, μεταξύ 19 σκαφών. Προηγείται η Αμερικανίδα Ε. Ρέινεκ με 10 βαθμούς και τρίτη είναι η Ιταλίδα Μ. Ταλούρι με 15 βαθμούς. Πολύ καλά πάει και η Αθανασία Φακίδη, η οποία είναι 7η με 32 βαθμούς.

Στα 470 ανδρών, οι Παναγιώτης Μάντης-Παύλος Καγιαλής είναι 3οι με 25 βαθμούς σε σύνολο 30 σκαφών. Στην 5η κούρσα οι Ολυμπιονίκες μας τερμάτισαν 3οι και στην 6η πήραν την 11η θέση. Πρώτοι είναι οι Αυστραλοί Μ. Μπέλχερ–Ο. Ράιαν με 19 βαθμούς και δεύτεροι οι Σουηδοί Α. Ντάλμπεργκ–Φ. Μπέργκστρομ με 21 βαθμούς. Οι Βασίλειος Παπουτσόγλου–Ιωάννης Ορφανός είναι 22οι με 93 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις γυναίκες οι Μαρία Μπόζη–Ραφαηλίνα Κλωναρίδου ανέβηκαν στην 5η θέση με 25 βαθμούς και είναι πολύ κοντά στα πρώτα σκάφη. Στην 5η ιστιοδρομία τερμάτισαν 4ες και στην 6η πήραν την 2η θέση. Προηγούνται οι Γαλλίδες Κ. Λεκουαντρέ–Α. Ρετορνά με 9 β. και ακολουθούν οι Α. Σκρζουπούλεκ–Γ. Όγκαρ από την Πολωνία με 17β. και οι Σλοβένες Τ. Μρακ–Β. Μακαρόλ με 21 βαθμούς. Μετέχουν 16 σκάφη.

Στα RSX γυναικών έχουν γίνει 8 ιστιοδρομίες και η Αγγελική Σκαρλάτου είναι 6η με 42 βαθμούς σε σύνολο 9 σκαφών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης