Ρολάν Γκαρός: Οι πανηγυρισμοί του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον προημιτελικό της Σάκκαρη

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021, 16:56
Ρολάν Γκαρός: Οι πανηγυρισμοί του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον προημιτελικό της Σάκκαρη

Στο πλευρό της εκλεκτής της καρδιάς του, της Μαρίας Σάκκαρη, η οποία θριαμβεύει στο Ρολάν Γκαρός βρίσκεται συνεχώς ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ο γιος του Έλληνα πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος, ο οποίος είναι ζευγάρι με την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, μετά τον αγώνα της αγαπημένης του απέναντι στη Σοφία Κένιν βρέθηκε στο κορτ «Φιλίπ Σαρτιέρ», υποστηρίζοντας τη Μαρία και στον σημερινό προημιτελικό της με αντίπαλο την κάτοχο του τροπαίου, Ίγκα Σιβόντεκ.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έζησε έντονα κάθε στιγμή του αγώνα και ουκ ολίγες φορές σηκώθηκε από το κάθισμά του, προκειμένου να πανηγυρίσει τις επιτυχημένες προσπάθειες της Σάκκαρη.

Μάλιστα η κάμερα τον έδειξε τον γιο του πρωθυπουργού να πανηγυρίζει το 1-0 στα σετ που έκανε η Μαρία κόντρα στην Ίγκα Σβιόντεκ.

Τελικά ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έχει φέρει μεγάλο γούρι στη Σάκκαρη, η οποία για πρώτη φορά στην καριέρα της βρίσκεται στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός και με τις εξαιρετικές εμφανίσεις, που πραγματοποιεί στο Παρίσι, έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται μέχρι και την κούπα.

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021, 17:37