Ο Γιώργος Καπελλάκης με επιστολή του ενημέρωσε για την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία.

Η επιστολή:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με την παρούσα θα ήθελα να επικοινωνήσω μαζί σας και να αναφερθώ στις νέες προοπτικές και στα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στην Ομοσπονδία μας μετά την ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου.

Έχοντας συμπληρώσει περισσότερα από 20 χρόνια από την ενεργοποίησή μου στο Παραολυμπιακό κίνημα και έχοντας περάσει σχεδόν από όλες τις θέσεις αυτού ως αθλητής αλλά ταυτόχρονα και ως πρόεδρος αθλητικού σωματείου, έχω την ανάγκη να σας εκφράσω τα όνειρα και τις επιδιώξεις μου για το μέλλον του κινήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεκινώντας, θα ήθελα να αναφέρω ότι ως άτομο με αναπηρία και ως κάτοικος σε μια νησιωτική περιοχή και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο Κρήτης γνωρίζω πολύ καλά τις δυσκολίες που έχουμε στην καθημερινότητά μας. Παράλληλα όμως αυτές οι δυσκολίες μπορούν να γίνουν εφαλτήριο για νέες επιτυχίες στον αθλητισμό και στην ζωή, όπως έκανα εγώ κατακτώντας το χρυσό Παραολυμπιακό μετάλλιο και δημιουργώντας μια όμορφη οικογένεια.

Στόχος μου είναι η ομοσπονδία να αποτελέσει εφαλτήριο δράσεων του αθλητισμού και προσέλκυσης νέων αθλητών. Η επίτευξη αυτού θα πραγματοποιηθεί μέσω της ανάπτυξης αθλημάτων, παράλληλα με την αύξηση των εγχώριων διοργανώσεων σε όλα τα αθλήματα πέραν των Πανελληνίων πρωταθλημάτων. Ταυτόχρονα βασική επιδίωξη μου θα είναι η κατάθεση τεκμηριωμένων προτάσεων προς την ΓΓΑ για σημαντική αύξηση της επιχορήγησης της ομοσπονδίας και των σωματίων με συγκεκριμένα κριτήρια. Δέσμευση μου είναι ο εξορθολογισµός των οικονομικών δαπανών της ομοσπονδίας για άμεση εξοικονόμηση πόρων, µε σκοπό την διάθεσή τους για καθαρά αθλητικές δραστηριότητες.

Συνάμα με την χρησιμοποίηση των νέων εργαλείων που μας δίνει η τεχνολογία, οι σημαντικές αποφάσεις θα παίρνονται συλλογικά καθώς θα αναπτυχθεί η διαδραστικότητα μεταξύ της ομοσπονδίας και των μελών- συλλόγων της.

Μετά από προσωπική απόφαση και ομόφωνη στήριξη από το σωματείο μου, δηλώνω την υποψηφιότητα μου για πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ για να δημιουργήσουμε το μέλλον της ομοσπονδίας μας, όπως το έχουμε σχεδιάσει και ονειρευτεί.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Γεώργιος Α. Καπελλάκης Χρυσός Παραολυμπιονίκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης