Μπορεί η Ελλάδα να πολιορκείται από καταστροφικές πυρκαγιές με χιλιάδες οικογένειες να δοκιμάζονται, ωστόσο στο Ζάππειο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις δεν επηρεάστηκε από τις δραματικές εξελίξεις.

Παρά τις εισηγήσεις μελών του διοικητικού συμβουλίου για αναβολή των αγώνων μέχρι νεοτέρας, το πρόγραμμα του τουρνουά συνεχίζεται κανονικά προκαλώντας αλγεινή εντύπωση στο φίλαθλο κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στέλνω τις προσευχές μου σε όλες τις οικογένειες και την άγρια ζωή στην Ελλάδα, που έχουν επηρεαστεί από την τεράστια τραγωδία, την οποία αντιμετωπίζει η χώρα μας. Θα το ξεπεράσουμε ενωμένοι», γράφει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ωστόσο στην ΕΦΟΑ κρίνουν πως το μέγεθος της καταστροφής δεν είναι ικανό για να χαλάσει το τουρνουά που έχει μάλιστα και τηλεοπτική κάλυψη.

Να σημειωθεί ότι με βάση το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών η αύξηση στα αιωρούμενα μικροσωματίδια της ατμόσφαιρας είναι μεγάλη κάτι που σημαίνει ότι οι αθλητές που βγαίνουν στη χωμάτινη επιφάνεια για να αγωνιστούν εκτίθενται.

Το ΕΑΑ καλεί «να κλείσουν οι κάτοικοι τα παράθυρα και τις πόρτες των κατοικιών τους και αν πρέπει να εξέλθουν, να χρησιμοποιούν μάσκες που παρέχουν προστασία από τα σωματίδια», ωστόσο η ομοσπονδία του τένις δεν προστατεύει τους αθλητές και την ίδια τη διοργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι θα άλλαζε άραγε εάν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβαλλόταν και διεξαγόταν μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα;

Την ώρα που το τένις παίζει… κανονικά ο αρχηγός της Εθνικής πόλο και σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, Γιάννης Φουντούλης, έδωσε μαθήματα ανθρωπιάς, μεγαλείου ψυχής και ήθους!

«Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη για τη χαρά που δείχνουμε και τον ενθουσιασμό που έχουμε, αλλά αγωνιζόμαστε όλη μας τη ζωή για να πραγματοποιήσουμε αυτό το όνειρο, οπότε -με όλο το σεβασμό- θα πανηγυρίσουμε όσο μπορούμε», δήλωσε ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος…

Η διαφορά φιλοσοφίας είναι οφθαλμοφανέστατη…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης