Μετά τη νίκη του Δούκα στα Βριλήσσια, στον δεύτερο ημιτελικό για το πρωτάθλημα της ΕΣΧΑ με σκορ 25-21(σκορ πρώτου αγώνα 27-30), ο ΑΣΕΔ πέρασε πανηγυρικά στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα της ΑΕΚ. Και σ’ αυτό το παιχνίδι, παρά τις απουσίες παιχτών, η ομάδα του Γιώργου Σαίτη απέδειξε ότι ήταν καλύτερη στο σύνολό της από την αντίστοιχη των Βριλησσίων και δικαίως πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της ΕΣΧΑ.  

Η ομάδα των εκπαιδευτηρίων ήταν μπροστά σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και δεν απειλήθηκε σε καμία στιγμή από την αντίπαλό της. Η διακύμανση του σκορ : 5′ 1-1, 10′ 5-2, 15′ 5-5, 20′ 7-6, 25′ 9-7, 30′ 12-10, 35′ 12-11, 40′ 15-13, 45′ 18-15, 50′ 19-18, 55′ 22-19, 60′ 25-21. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι σκόρερ της ομάδας του ΔΟΥΚΑ ήταν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιώργος Μάνος (1)

Ελευθέριος Παγιάτης (3)

Αλέξανδρος Σφαέλος (4)

Κων/νος Βασιλόπουλος (5)

Δημήτρης Ζαφειράκης (4)

Ιωάννης Στεφανίτσης (3)

Κων/νος Κωνσταντόπουλος (1)

Γεώργιος Βούλγαρης (4)

Οι σκόρερ της ομάδας των Βριλησσίων ήταν:

Ελευθέριος Μπέσκος (6)

Γρηγόρης Μελίσης (3)

Βελισσάριος Γκένας (4)

Αθανάσιος Κατιμές (2)

Περικλής Ζαμπάκος (2)

Ιωάννης Κορκολής (4)

Με την ομάδα των εκπαιδευτηρίων αγωνίστηκαν οι  Κασιώνης , Βασιλόπουλος  Θ. , Μάνος,  Παγιάτης, Αθανασόπουλος, Πουλιάσης, Σφαέλος, Γερουλάνος, Βασιλόπουλος Κ., Κωνσταντόπουλος, Ρουμπής, Βούλγαρης, Ζαφειράκης, Ραυτόπουλος, Βάρσος, Στεφανίτσης. 

Απόντες το ΔΣ και το Γρ. Τύπου του ΑΣΕΔ

Για άλλη μια φορά οι υπεύθυνοι του συλλόγου έλαμψαν δια της απουσίας τους από τον κρίσιμο αγώνα handball των παίδων με τα Βριλήσσια, παρά το ότι σε προηγούμενο διάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν «παρατράγουδα» με θερμόαιμο φίλαθλο των Βριλησσίων.

Στο γεγονός αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, οφείλεται και η επίσκεψη του Γενικού Διευθυντή του ΑΣΕΔ, κ. Βάτη, στην προπόνηση της ομάδας πριν τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής. Δηλαδή η παρουσία του Γενικού Διευθυντή του ΑΣΕΔ περιορίστηκε στην προπονητική διαδικασία και στις παρατηρήσεις του επί συγκεκριμένων παικτών, κάνοντας αναφορά για την «ιστορική φανέλα του ΔΟΥΚΑ», την οποία δεν τίμησε με την παρουσία του στον κρίσιμο αγώνα με τα Βριλήσσια, παρά το ότι ήταν απαραίτητη, αν όχι επιβεβλημένη, μετά τα γεγονότα που προηγήθηκαν (για τα γεγονότα αυτά θα αναφερθούμε σε εκτενές ρεπορτάζ).

Ο αγώνας ήταν κρίσιμος γιατί από αυτόν εξαρτιόταν η συμμετοχή της ομάδας, τόσο στην τελική φάση του πρωταθλήματος ΕΣΧΑ, όσο και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί το Πάσχα στο Κιλκίς. Η αδιαφορία του συλλόγου αλλά και του γραφείου τύπου του ΑΣΕΔ φτάνει στο σημείο μέχρι αυτή τη στιγμή στο site του συλλόγου www.ased.gr δεν υπάρχει καμία αναφορά για την μεγάλη νίκη των παίδων.  

Φαίνεται πως για την υπεύθυνη του γραφείου τύπου του ΑΣΕΔ, κα. Ρούλα Στίγκα η νίκη των παίδων του Γιώργου Σαίτη ο κόπος τους, οι προσπάθειές τους και το επιτυχές αποτέλεσμα είναι ανάξια λόγου και δεν μπορούν να φιλοξενηθούν στο site του συλλόγου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης