Την ικανοποίησή του για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 50μ. ελεύθερο, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης της Βουδαπέστης, εξέφρασε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο Κριστιάν Γκολομέεβ.

«Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση για την κατάκτηση αυτού του μεταλλίου. Ήρθα στη Βουδαπέστη με αυτό τον στόχο. Αφιερώνω το μετάλλιο στην γυναίκα μου και σε όλους εκείνους που βρίσκονται ανελλιπώς στο πλευρό μου. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον μεγάλο στόχο που έχω θέσει μέσα στη χρονιά, την διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο», τόνισε ο Έλληνας πρωταθλητής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προπονητής του Γκολομέεβ, Άκης Οικονόμου, επισήμανε: «Νιώθω ευτυχισμένος για το επίτευγμα του Κριστιάν. Τα αισθήματά μου είναι έντονα για αυτό το παιδί. Ήρθαμε με στόχο την κατάκτηση ενός μεταλλίου, ανεξαρτήτως χρώματος. Βασική προτεραιότητά μας ήταν και παραμένει το Τόκιο. Θα είμαστε έτοιμοι και σ’ αυτή τη μεγάλη διοργάνωση, αρκεί να μείνουμε μακριά από αρρώστιες, τραυματισμούς και άλλα προβλήματα».

Ο υπεύθυνος της κλασικής κολύμβησης στο Δ.Σ. της ΚΟΕ και αρχηγός αποστολής στη Βουδαπέστη, Νίκος Ξυλούρης, ανέφερε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για τα επιτεύγματα της αποστολής στη Βουδαπέστη και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Πήραμε τρία μετάλλια και δύο τέταρτες θέσεις. Όλα αυτά, στο πιο γρήγορο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα όλων των εποχών. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης