Φιλιππίδης: «Εγώ το μετάλλιο θα το πάρω σε δύο μήνες, όταν γεννήσει η γυναίκα μου»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021, 08:17
Φιλιππίδης: «Εγώ το μετάλλιο θα το πάρω σε δύο μήνες, όταν γεννήσει η γυναίκα μου»

Δεν στέφθηκε από επιτυχία η προσπάθεια του Κώστα Φιλιππίδη να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του επί κοντώ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Έλληνας άλτης, ο οποίος είχε καλύτερο άλμα στα 5,50 μέτρα, μετά το τέλος του προκριματικού, δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ, ότι πλέον ανυπομονεί για το σημαντικότερο μετάλλιο της ζωής του, την κορούλα του που θα γεννηθεί σε δύο μήνες.

«Σήμερα ήταν η τρίτη φορά σε Ολυμπιακούς αγώνες. Τις προηγούμενες δύο ήμουν έκτος και έβδομος αντίστοιχα. Σήμερα κάναμε την προσπάθεια για να είμαι ακόμη μια φορά στον τελικό. Θα ήταν κάτι πολύ σημαντικό για εμάς να μπορώ να είμαι στον τελικό. Γενικά κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια» ανέφερε αρχικά ο Φιλιππίδης, προσθέτοντας:

«Πολλά πράγματα πήγαν ανάποδα κυρίως στο κομμάτι της προετοιμασίας και πέρσι και φέτος. Δεν ήταν καθόλου εύκολα. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε εδώ, είμαστε υγιείς. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως το θέλαμε.

Το μετάλλιο σε αυτόν τον αγώνα το αφήνω για άλλους. Να το πάρουν άλλοι. Εγώ το μετάλλιο το παίρνω σε δύο μήνες. Περιμένω να γεννήσει  η γυναίκα μου. Για εμένα το πιο σημαντικό είναι αυτό. Οπότε προχωράμε έτσι».

 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021, 08:26