Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Βουλιαγμένη τον πρώτο χρονικά ημιτελικό του final-4 του κυπέλλου υδατοσφαίρισης γυναικών.

Ο ΝΟΒ συνέτριψε με 13-5 τον Εθνικό στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» της Πάτρας και το απόγευμα του Σαββάτου (4/2, 17:00) θα αγωνιστεί για τέταρτη φορά στον τελικό της διοργάνωσης, διεκδικώντας το δεύτερο του τρόπαιο, με αντίπαλο είτε τον Ολυμπιακό ή τον ‘Αλιμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ημιτελικός ξεκίνησε με μία άκρως εντυπωσιακή φάση από την φουνταριστή της Βουλιαγμένης Κική Στρατηδάκη, η οποία πήρε την πάσα στα 2μ., σήκωσε τη μπάλα με το πόδι, την έφερε στο χέρι της και σκόραρε με γυριστό σουτ.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γενικότερα ο ΝΟΒ μπήκε εξαιρετικά στο ματς, σκόραρε στις τρεις πρώτες επιθέσεις του και έκλεισε την πρώτη περίοδο με προβάδισμα 5-1.

Η Κική Λιόση, η οποία δεν είχε στη διάθεσή της την τραυματισμένη Μαρία Πάτρα και άφησε εκτός 15άδας τη Ρωσίδα Εκατερίνα Τανκέεβα (αφού έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει δύο από τις τρεις ξένες της ομάδας), είδε πέντε διαφορετικές παίκτριές της να βρίσκουν δίχτυα και την ομάδα της να παίρνει μεγάλη διαφορά από νωρίς.

Ο Εθνικός έμοιαζε σοκαρισμένος, δεν κατάφερε να αντιδράσει και το σκορ έφτασε στο 9-1, λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

 

 

Τα οκτάλεπτα (με πρώτο τον τυπικά γηπεδούχο Εθνικό): 1-5, 1-4, 1-2, 2-2

Διαιτητές: Μαρκοπούλου, Δασκαλοπούλου

Οι συνθέσεις:

ΕΘΝΙΚΟΣ (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 1, Μπορίσοβα 2, Λασκαρίδου, Κοντονή, Μπέτα, Χατζηκυριακάκη, Αλκ. Μπενέκου 1, Ρακιντζή, Κανετίδου, Ιόλη Μπενέκου, Άντριους, Μπεκρή, Κατσιμπρή 1, Κλαψιανού

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα 1, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 2, Γιαννοπούλου 2, Ριτζ 4, Βιδάλη, Ράιτ, Στρατηδάκη 3, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη 1, Ειρ. Πάτρα, Μαρκατσέλη, Κρασσά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης