Στον αποψινό ημιτελικό των 400μ γυναικών (20.33) προκρίθηκε μετά από εξαιρετική εμφάνιση η Ειρήνη Βασιλείου, η οποία κατά την 2η ημέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου στο Τορούν της Πολωνίας (4-7/3), τερμάτισε πρώτη στην 7η προκριματική σειρά με 52.76, επίδοση που είναι νέο ατομικό ρεκόρ.

Η 30χρονη αθλήτρια από το Ηράκλειο, στη δεύτερη συμμετοχή της στη διοργάνωση, κατάφερε με μια έξυπνη κούρσα να καταρρίψει το προηγούμενο ατομικό της ρεκόρ που ήταν 52.93 (φέτος είχε 52.96) και να πάρει την πρόκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο χρόνος της Βασιλείου ήταν ο 14ος στο σύνολο των επτά σειρών. ±Έμεινα συγκεντρωμένη στην κούρσα. Άλλωστε οι υπόλοιπες αθλήτριες είχαν καλύτερους χρόνους από εμένα, οπότε ήταν φυσιολογικό να φύγουν γρηγορότερα.

 

Ήμουν σε καλή κατάσταση και κατάφερα να κάνω τα περάσματα μου, όπως τα είχα προγραμματίσει. Ο στόχος μου ήταν να προκριθώ στον ημιτελικό και τον πέτυχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο στίβος είναι υπέροχος και ευελπιστώ σε μια εξίσου καλή εμφάνιση και στον ημιτελικό», είπε η Βασιλείου, που έχει κάθε λόγο να σκέφτεται με αισιοδοξία την παρουσία της και στους αγώνες της θερινής περιόδου.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης