Επιστολή της ΔΟΕ στον Αυγενάκη για το νέο νόμο

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019, 18:20
Επιστολή της ΔΟΕ στον Αυγενάκη για το νέο νόμο

Την άποψη ότι οι ρυθμίσεις για τα όρια ηλικίας και θητειών των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων Αθλητικών Ομοσπονδιών, δεν θα πρέπει να ισχύσουν αναδρομικά, προκειμένου να είναι απαλότερη η μετάβαση στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται, εκφράζει η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, με επιστολή που απέστειλε σήμερα (18/12) στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Η επιστολή αυτή αποτελεί την απάντηση της ΔΟΕ σε εκείνη της 12ης Νοεμβρίου, με την οποία ο κ. Αυγενάκης ενημέρωσε επίσημα την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή για τις διατάξεις του προσφάτως ψηφισθέντα νόμου 4639/2019.

Η ΔΟΕ εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες και την εκτίμησή της για την ικανοποίηση του πάγιου αιτήματός της περί μετατροπής της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής σε ΝΠΙΔ. Επιπλέον, ενόψει του νέου αθλητικού νόμου που προτίθεται να φέρει προς ψήφιση το υφυπουγείο Αθλητισμού, και για τον οποίο έχει ήδη αρχίσει ο σχετικός διάλογος, προτείνει να συνεχιστεί ο διάλογος με την ΕΟΕ και τις Εθνικές Ομοσπονδίες, προκειμένου να αποσαφηνιστούν όποια ζητήματα τυχόν ανακύπτουν.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019, 18:22