Η εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών επικράτησε εκτός έδρας με 21-20 του Κοσόβου, για την 3η αγωνιστική του προκριματικού ομίλου και έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση των προκριματικών του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2023.

Με την αποψινή επιτυχία το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα διατήρησε το απόλυτο των νικών και την πρώτη θέση στη βαθμολογία του 1ου ομίλου. Πλέον η εθνική χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στο Κόσοβο, την Κυριακή στο Ηράκλειο, προκειμένου να δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση προς την επίτευξη του στόχου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στο τεχνικό επιτελείο για τη μεγάλη προσπάθεια. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι απέναντι στο Κόσοβο, για να έχει αντίκρισμα η σημερινή μας επιτυχία. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, έχουμε ακόμη μπροστά μας πολλή δουλειά», τόνισε ο Γιάννης Καλόμοιρος.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι διεθνείς, το τεχνικό επιτελείο, αλλά και ο αρχηγός της αποστολής, Κώστας Βιολιτζής, αφιέρωσαν τη νίκη στον διευθυντή επικοινωνίας της ΟΧΕ, Κωνσταντίνου Χατζηδημητρίου, που για πρώτη φορά έχασε αγώνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος μετά από 13 χρόνια, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και σταδιακά το ξεπερνά. Οι μπλούζες με τη μήνυμα «Κώστα μαζί σου», που κράτησαν οι διεθνείς μετά τη νίκη συνοδεύονται και από τις ευχές όλων για γρήγορη επιστροφή του Κωνσταντίνου κοντά στην Εθνική.

Κόσοβο (Κερίμι): Τζούπα 1, Ντ. Ντεντάι 7, Ταχιτρουκάι 5, Τερζίκι 3, Μουσκολάι, Κούνι, Φεστίμ, Ντρ. Ταχιρουκάι, Σαμπάνι, Μπερίσα, Μουρσέλ, Ραμοσάι, Μουκόλι, Γκιούκα 4, Ζένα, Ζογκάι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελλάδα (Ζαραβίνας): Τερλέτσκι, Τζωρτζίνης, Μπόσκος 1, Λιάπης 1, Μάλλιος 6, Μιχαηλίδης 1, Πασσιάς 1, Μπουκοβίνας, Καραμπουρνιώτης 1, Δομπρής 2, Παπάζογλου, Καλόμοιρος 6, Μαρκατάτος, Αραμπατζής 2.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης