Πρόταση για την παραμονή του στο «τιμόνι» της εθνικής υδατοσφαίρισης ανδρών ως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, αλλά με συμβόλαιο αποκλειστικής απασχόλησης, κατέθεσε ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος, στον Θοδωρή Βλάχο, σε συνομιλία που είχαν σήμερα το πρωί στο Τόκιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από οικονομικής άποψης η πρόταση είναι εξαιρετικά δελεαστική, όμως το «αγκάθι» βρίσκεται στην απαίτηση αποκλειστικής απασχόλησης, που σημαίνει ότι ο έμπειρος τεχνικός θα πρέπει, προκειμένου να παραμείνει ως ομοσπονδιακός, να αποχωρήσει άμεσα από τον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει ήδη συμφωνήσει για τη νέα περίοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν κάνει πολύ δυνατό μεταγραφικό ντεμαράζ, με την απόκτηση των Φιλίποβιτς, Μπίγιατς, Ράντοβιτς και την επιστροφή των Φουντούλη, Κολόμβου και Μπούσλιε, ο στόχος είναι η επιστροφή στην κορυφή του Champions League και ο Θοδωρής Βλάχος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του σχεδιασμού.

Ο προπονητής που οδήγησε την εθνική ομάδα στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων, αναμένεται να δώσει την οριστική του απάντηση στην ομοσπονδία σε λίγες ημέρες, μετά την επιστροφή της αποστολής στην Ελλάδα (η εθνική φτάνει στην Αθήνα το μεσημέρι της Τετάρτης 11/8).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης