Ο Σουηδός Άρμαντ Ντουπλάντις θα είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών του Diamond League των Βρυξελλών την Παρασκευή (3/9), όπου θα μπορούσε για άλλη μια φορά να δοκιμάσει προσπάθειες στα 6.19μ ώστε να καταρρίψει το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ (6.18μ).

Έξι ημέρες μετά την επιστροφή του στο Παρίσι σε ύψη πάνω από τα 6.00 μέτρα (6.01μ) και μετά από μια απρόσμενα κακή απόδοση στη Λοζάνη (5.62μ), στις 26 Αυγούστου, ο νεαρός επικοντιστής θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αισθάνομαι σε καλή κατάσταση, δεν είναι εύκολο να πετύχω ένα παγκόσμιο ρεκόρ, αλλά θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Κάθε φορά που αγωνίζομαι, προσπαθώ να πετύχω αυτό που δεν είχα κάνει ποτέ πριν. Για να σημειωθεί ένα παγκόσμιο ρεκόρ, χρειάζεται ένας συνδυασμός πολλών πραγμάτων, πρέπει να είναι μια τέλεια μέρα, πρέπει να υπάρχει ζεστή ατμόσφαιρα, η ενέργεια του πλήθους. Αλλά για εμάς τους επικοντιστές, το πιο σημαντικό στοιχείο είναι ο άνεμος», τόνισε ο 22χρονος αθλητής, που κατέκτησε τον Αύγουστο το πρώτο του χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο Τόκιο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης