Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης γνωστοποίησε ότι η κρίσιμη συνάντηση της Εθνικής μας ομάδας με την αντίστοιχη του Ισημερινού, για την άνοδο στο Group I του Davis Cup, θα διεξαχθεί τελικά στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ. Οι αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν 4 και 5 Φεβρουαρίου στο κλειστό «Νίκος Γκάλης», ενώ στη σύνθεση της Εθνικής θα βρίσκεται και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Η ανακοίνωση της ΕΦΟΑ: «Η κρίσιμη συνάντηση της Εθνικής μας Ομάδας με την Εθνική Ομάδα του Ισημερινού (ECUADOR), για την άνοδο στο GROUP I του DAVIS CUP, θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ στις 4 & 5 Φεβρουαρίου 2023.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνάντηση θα δώσει το παρόν και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Η πλήρης σύνθεση της Εθνικής μας θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Τα εισιτήρια του αγώνα ορίστηκαν σε 30€, 20€ και 10€, διαχωρισμένα σε τρεις ζώνες. Η πώλησή τους θα ξεκινήσει άμεσα από την VIVA και από όσα Σωματεία-Μέλη της ΕΦΟΑ εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Καλείται ολόκληρη η Οικογένεια του Ελληνικού Τένις να είναι παρούσα για να ενισχύσει την Εθνική Ομάδα στον πολύ κρίσιμο αγώνα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις με όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Το 2023 να είναι πλήρες από ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΕΣ, ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ σε όλες και σε όλους».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης