Την πρώτη του ήττα στην Α΄ προκριματική φάση του Champions League υδατοσφαίρισης γνώρισε το πρωί ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς έχασε με 15-8 από την ουγγρική Όρβοσι, το φαβορί του Β΄ ομίλου, που διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα. Οι παίκτες του Νίκου Δεληγιάννη (που δεν καθόταν στον πάγκο λόγω της αποβολής του στο χθεσινό ματς με τη Σίντεζ Καζάν) πάλεψαν ως ένα σημείο και βρίσκονταν κοντά στο σκορ (6-5), μέχρι δύο λεπτά πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου.

Στη συνέχεια, όμως, η ισχυρή ουγγρική ομάδα, με πρωταγωνιστή τον Κρίστιαν Μάνχερτς (χάλκινο Ολυμπιονίκη και δεύτερο σκόρερ στο Ολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο), επέβαλε τον ρυθμό της και με ένα σερί 4-0 «καθάρισε» το παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «αμφίβια ταξιαρχία» έχει λίγες ώρες να ξεκουραστεί, καθώς στις 17:30 την περιμένει ακόμα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με αντίπαλο την κροατική Γιάντραν Σπλιτ.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 4-3, 4-1, 3-2

Η σύνθεση του Απόλλωνα: Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Γαρδίκας 1, Μόκκας, Γωνιωτάκης, Κότσκαρ, Γκουσάροφ 2, Χονδροκούκης, Βίσκοβιτς 2, Γούνας 2, Τσολακούδης, Σολανάκης, Καβουσανός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα γκολ της Ορβοσι πέτυχαν οι Μάνχερτς 5, Βιγκβάρι 3, Βαρνάι 2, Σίλαντι, Σάλαμον, Τσατσόβσκι, Τοτ, Μπούντσουχ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης