Με «ψηλά το κεφάλι» αποχαιρέτισε το ATP Finals του Λονδίνου ο Αντρέι Ρούμπλεφ. Ο 23χρονος Ρώσος τενίστας, μετά από δύο ήττες στο ξεκίνημα από Ναδάλ και Τσιτσιπά, επικράτησε με 2-0 σετ (6-2, 7-5) επί του «αδιάφορου» Ντόμινικ Τιμ, με τον Αυστριακό να έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή του από προχθές μετά τη νίκη του επί του Ναδάλ σε ένα αλησμόνητο από κάθε άποψη ματς με 7-6 (4), 7-6 (4)!

Στο τελευταίο ματς του ομίλου «Λονδίνο 2020» ο Ρούμπλεφ πέτυχε την πρώτη του νίκη στην «παρθενική» του συμμετοχή στο τουρνουά των οκτώ κορυφαίων της χρονιάς στο τένις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ίσως ο πιο φορμαρισμένος παίκτης στο εφετινό tour, πήρε πού εύκολα το πρώτο σετ με 6-2 και το δεύτερο πιο δύσκολα με 7-5, καθώς ο Τιμ ήταν άκρως ανταγωνιστικός έστω κι αν είχε περάσει στην τετράδα 48 ώρες νωρίτερα.

Με τη νίκη του αυτή το νο 8 της παγκόσμιας κατάταξης θα προσθέσει άλλους 200 βαθμούς στο ενεργητικό του. Ο Τιμ θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στον ημιτελικό, που θα προκύψει από το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης