Ένα βήμα πιο κοντά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο βρίσκεται ο Θοδωρής Ιακωβίδης. Ο Έλληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε στην κατηγορία των 89κ. στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Άρσης Βαρών της Ρωσίας και με 347κ. στο σύνολο κατέλαβε την 8η θέση.

Μία επίδοση που είναι πολύ σημαντική, καθώς βελτίωσε την απόδοσή του κατά 4 κιλά, με αποτέλεσμα να πάρει ακόμα 30 βαθμούς στη συνολική βαθμολογία. Όπερ σημαίνει ότι αύριο στην κατηγορία των 96κ. οι δύο συνδιεκδικητές του θα πρέπει να πραγματοποιήσουν επιδόσεις που δεν έχουν κάνει ποτέ στο παρελθόν, προκειμένου να τον αφήσουν εκτός πρόκρισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης σήκωσε στο αρασέ 156κ. και πήρε την 7η θέση, ενώ στο ζετέ με 191κ. ήρθε 8ος, όπως και στο σύνολο.

Ο Μανώλης Μαριανάκης με 145κ. ήρθε 12ος στο αρασέ, με 178κ. ήρθε 13ος στο ζετέ και στο σύνολο με 323κ. κατέλαβε την 12η θέση, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

Η αποχή από τα πλατό μπορεί να έφερε περισσότερο άγχος στον Θοδωρή Ιακωβίδη, αλλά όπως είχε δηλώσει πριν την αναχώρησή του, στόχος του ήταν η πρόκριση στο Τόκιο κι όχι η διάκριση στη διοργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Παρασκευή το απόγευμα, λοιπόν, με την ολοκλήρωση της κατηγορίας των 96κ., θα ξεκαθαρίσει αν ο Έλληνας πρωταθλητής θα συμμετάσχει για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης