Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρος Νικολαΐδης με ανάρτησή του έριξε τα βέλη του προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Αιτία το ποσό των 19.840€ που ενέκρινε ο κ. Αυγενάκης στον… εαυτό του κι έφυγε για το Τόκιο, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τους Ολυμπιακούς Αγώνες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τριάντα έξι μισθούς οδοιπορικών δηλαδή, που θα μπορούσαν να πάνε σε αθλητές χωρίς χορηγούς κι επαγγελματικά συμβόλαια. Αυτές είναι οι προτεραιότητες υφυπουργού Αθλητισμού σε Ολυμπιακή χρονιά κ. Αυγενάκη.⁩ Δεν ντραπήκατε καθόλου;» ανέφερε στο ποστάρισμά του ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Το θέμα αποκάλυψε το sdna.gr, το οποίο βρήκε στη «Διαύγεια» ότι το κόστος του ταξιδιού του Λευτέρη Αυγενάκη για το Τόκιο, με σκοπό «δημόσιες σχέσεις» όπως αναφέρεται, ανέρχεται στο ποσό των 19.840€.

Ιδού η επίσημη απόφαση έγκρισης του κονδυλίου: «Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης ύψους: 19.840,00 € (δέκα εννέα χιλιάδων οκτακοσίων σαράντα ευρώ ) για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του Ειδικού Φορέα 1021 – 101, αναλυτικού λογαριασμού εξόδων 2420906001, οικ.ετος 2021 για την φωτογραφική κάλυψη και βιντεοσκόπηση των αθλητικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων στο πλαίσιο των Δημοσίων Σχέσεων του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού τόσο στην Ελληνική Επικράτεια όσο και κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών — Παραολυμπιακών Αγώνων στο Τόκυο. Καθώς επίσης για τη δαπάνη δημιουργίας βιντεομηνυμάτων και φωτογράφισης αθλητών, προς χρήση από τα social media και τα ΜΜΕ, για τις ανάγκες της ενημερωτικής καμπάνιας «ο Αθλητισμός στο Προσκήνιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης