Ελάτε να τρέξετε στο «10άρι του Λαγκαδά»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016, 09:58
Ελάτε να τρέξετε στο «10άρι του Λαγκαδά»
Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαγκαδά, σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, διοργανώνει για πρώτη φορά -σε ανάμνηση της διπλής απελευθέρωσης της πόλης του Λαγκαδά (27η Οκτωβρίου 1912 από τον τουρκικό ζυγό και 27η Οκτωβρίου 1944 από τα γερμανικά στρατεύματα Κατοχής)- τον «Αγώνα αντοχής πόλης» σε δημόσιο δρόμο απόστασης 10 χλμ., με την επωνυμία το «10άρι του Λαγκαδά» και δύο παράλληλους αγώνες αποστάσεων 5 χλμ. και 1 χλμ.

Ο αγώνας φέρει πιστοποίηση μέτρησης της απόστασης και ηλεκτρονική χρονομέτρηση, τελεί υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και είναι ενταγμένος στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ. Στους αγώνες εκτιμάται ότι θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 1.000 δρομείς κάθε ηλικίας. Οι αγώνες απευθύνονται τόσο σε αθλητές υψηλού επιπέδου όσο κυρίως στους ελεύθερα ασκούμενους δημότες, τους ερασιτέχνες δρομείς και τη μαθητική νεολαία, ενώ θα συμμετέχουν και πολλά μέλη συλλόγων δρομέων υγείας.

Το «10άρι του Λαγκαδά» θα αποτελέσει μια σημαντική δρομική αθλητική εκδήλωση για την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, με συμμετέχοντες αθλητές απ' όλη την Ελλάδα που φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε θεσμό για τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής.

Ώρα εκκίνησης: 11.45 στην κεντρική πλατεία του Λαγκαδά.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016, 10:35