Μετά από μία συλλογική πρωτοβουλία, αυξήθηκαν οι θέσεις στάθμευσης για άτομα με αναπηρία (κατά 60%) στο πάρκινγκ του κολυμβητηρίου του ΟΑΚΑ, στο οποίο διαμορφώθηκε και νέος χώρος πράσινου (φυτεύτηκαν πάνω από 135 φυτά).

Στην αξιέπαινη αυτή προσπάθεια συμμετείχαν οι Πρόσκοποι του Αμαρουσίου, οι εργαζόμενοι και η διοίκηση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθήνων «Σπύρος Λούης», η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, το Σωματείο ΙΩΝΑΣ, τμήμα θεραπευτικής αγωγής ΑμεΑ, το κέντρο σχεδιασμού αειφορικών δράσεων Αεί Φέρειν, ο σύλλογος θεραπευτικής κολύμβησης ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ, ο Παναθηναικός Α.Ο. ΑμεΑ, φίλες και φίλοι του κέντρου και αθλητές και γονείς, οι οποίοι διαγράμμισαν και ζωγράφισαν τις θέσεις στάθμευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία σχολίασε και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «OAKA-ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ. Συλλογική πρωτοβουλία, αξιέπαινη δράση: Αυξήθηκαν οι θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ, φυτεύτηκαν εκατοντάδες φυτά! Μπράβο σε Παραολυμπιακή Επιτροπή, Σωματεία θεραπευτικών αγωγών, ΠΑΟ ΑμεΑ, Προσκόπους Αμαρουσίου, εργαζόμενους/διοίκηση ΟΑΚΑ, αθλητές & γονείς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης