Έχουμε ακούσει επανειλημμένως για τροφές που ανεβάζουν την λίμπιντο και μας προετοιμάζουν για έντονες ερωτικές περιπέτειες.

Τροφές όπως οι ξηροί καρποί ή ορισμένα θαλασσινά. Μήπως υπάρχουν και τροφές που κάνουν το αντίθετο; Που σκοτώνουν δηλαδή την ερωτική μας διάθεση; Και ποιες είναι αυτές;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμερικανοί επιστήμονες απαντούν.

Ερευνητές από Κέντρο Ολοκληρωμένης Ιατρικής στο San Fernando Valley της Καλιφόρνια στις Ηνωμένες Πολιτείες έκαναν μελέτες και έφτιαξαν μια λίστα με τις πέντε τροφές που μπορεί να σκοτώσουν την διάθεση μας για σεξ.

Ποιες είναι αυτές;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλκοόλ
Όπως λέει ο επικεφαλής της έρευνας, Dr. Michael Hirt το αλκοόλ μειώνει τα επίπεδα τεστοστερόνης στον άντρα με αποτέλεσμα να μειώνονται δραματικά οι ικανότητες του άντρα στο σεξ.

Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Σε όλα τα επεξεργασμένα τρόφιμα αλλά ειδικά στο αλεύρι για όλες τις χρήσεις, έχουν αφαιρεθεί όλες αυτές οι ουσίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην αύξηση της ερωτικής διάθεσης, όπως για παράδειγμα ο ψευδάργυρος.

Τεύτλα
Τα λαχανικά αυτά, αν και πολύ νόστιμα και δυναμωτικά, κρατούν αυξημένα τα επίπεδα των οιστρογόνων στον οργανισμό. Κάτι που φυσικά δεν βοηθάει καθόλου στις επιδόσεις στο σεξ.

Μούρα
Όταν είναι φρέσκα περιέχουν συχνά αυξημένα επίπεδα φυτοφαρμάκων που μιμούνται τις ιδιότητες των οιστρογόνων.

Εμφιαλωμένο νερό
Τα χημικά και οι τοξικές ουσίες που υπάρχουν στα πλαστικά μπουκάλια των εμφιαλωμένων νερών είναι καταστροφικά για ορισμένες φυσικές χημικές ουσίες που υπάρχουν στον οργανισμό και μπορούν να βοηθούν στην αύξηση της λίμπιντο.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης