Στο στόχαστρο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Βραζιλίας και μέλους της θρυλικής εθνικής ομάδας της δεκαετίας του ’80 Ζίκο βρέθηκε ο Νεϊμάρ. Ο ποδοσφαιριστής της Βραζιλίας απογοητεύει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο και ο Ζίκο εξαπέλυσε τα πυρά εναντίον του.

«Τα τελευταία χρόνια στο ποδόσφαιρο στη χώρα μας υπήρξε η μια ντροπή μετά την άλλη. Αυτή θα είναι η τελευταία μιας σειράς» ανέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η πίεση του κόσμου παίζει αποφασιστικό ρόλο στην απόδοση της Βραζιλίας; Θα έπρεπε να είναι διαφορετικά. Η φανέλα της Βραζιλίας είναι πάρα πολύ βαριά; Θα πρέπει να αστειεύεται όποιος λέει τέτοια πράγματα. Σήμερα είναι πολύ ελαφριά, φτιαγμένη από το καλύτερο ύφασμα στον κόσμο, σίγουρα καλύτερο από εκείνο των δικών μου χρόνων. Το γεγονός ότι παίζει στο σπίτι, εδώ στη Βραζιλία, θα πρέπει να είναι ένα πλεονέκτημα, και αν κάποιος είναι καλός πρέπει να είναι σε θέση να το κάνει και να δείξει τη χαρά του αυτή. Αυτήν την δικαιολογία για την πίεση δεν την αποδέχομαι. Έχουμε την ομάδα για να κερδίσουμε. Όμως οι σημερινοί παίκτες έχουν την τάση να ξεχνούν ότι είναι επαγγελματίες» πρόσθεσε ο διάσημος Βραζιλιάνος.

«Ο αρχηγός της ομάδας μας (Νεϊμάρ) δεν είναι άξιος γι αυτό, πρέπει να σκέφτεται μόνο για να παίξει το ποδόσφαιρό του» τόνισε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης