Ο συνθέτης Δημήτρης Μαραμής για 2 ακόμη Κυριακές 21(Παγκόσμια Μέρα Ποίησης) και 28 Μαρτίου στο Cabaret Voltaire, με ερμηνευτές την Κορίνα Λεγάκη και τον Κωνσταντίνο Νάρι και τον ηθοποιό Γιώργο Γιαννακάκο

Ο συνθέτης Δημήτρης Μαραμής, συνεχίζει τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις στο CABARET VOLTAIRE, με δύο τελευταίες συναυλίες, την Κυριακή 21 (Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης) και την Κυριακή 28 Μαρτίου, με ερμηνευτές την Κορίνα Λεγάκη, τον Κωνσταντίνο Νάρι και τον ηθοποιό Γιώργο Γιαννακάκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιορτάζοντας την Παγκόσμια μέρα Ποίησης, Κυριακή 21 Μαρτίου, θα παρουσιαστούν στο ήδη υπάρχον πρόγραμμα, μελοποιημένα τραγούδια σε στίχους των Κ. Γ. Καρυωτάκη, Μ. Πολυδούρη, Ν. Λαπαθιώτη, Τ. Άγρα, Φ. Γκ. Λόρκα, Μ. Γκανά, Π. Καρασούλου και Σ. Τριβιζά, ενώ το υπόλοιπο πρόγραμμα της συναυλίας, διανθίζεται από επιλογές της δισκογραφίας του Δημήτρη Μαραμή, «Σκηνές από Βουβή Ταινία» (Οδός Πανός), «Σκοτεινός Έρωτας» (Sony), αλλά και από την πρόσφατη συμμετοχή του ως συνθέτη στη δισκογραφική δουλειά «Χορός με τη Βροχή», με ερμηνεύτρια την πρωτοεμφανιζόμενη Κορίνα Λεγάκη, από τις εκδόσεις ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

Ο συνθέτης Δημήτρης Μαραμής στο πιάνο μαζί με τους 3 ερμηνευτές, συνθέτουν μια μουσική πρόταση, όπου το όνειρο, το αίσθημα και το πάθος μπλέκονται σε έναν υδάτινο χορό.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ :
Κυριακή 21 Μαρτίου : 21:30
Κυριακή 28 Μαρτίου : 21:30

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
Είσοδος 15 ευρώ με ποτό

CABARET VOLTAIRE
ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 30, ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ
Τηλέφωνο για κρατήσεις : 210 – 5227046

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης