Συνέντευξη στη Σπυριδωνία Κρανιώτη

«Είμαι παρά πολύ χαρούμενη που στο ξεκίνημα μου έχω την τύχη να συνεργάζομαι με τόσο ταλαντούχους και σημαντικούς ηθοποιούς. Είναι ένα σίριαλ το οποίο παρακολουθούσα παλιότερα και μου άρεσε πολύ και νιώθω μεγάλη χαρά που ο σκηνοθέτης μας Βασίλης Θωμόπουλος με εμπιστεύτηκε και με έβαλε στην ομάδα της ανακαινισμένης πολυκατοικίας» αναφέρει μεταξύ άλλων στο zougla.gr η Δέσποινα Τσούτσα, η οποία πρωταγωνιστεί στη τηλεοπτική σειρά του ΣΚΑΪ «Θα Γίνει Της Πολυκατοικίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νεαρή ταλαντούχα ηθοποιός γεννήθηκε στη Λάρισα, μεγάλωσε στην Αθήνα ενώ σπουδάζει στη Δραματική σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου «Ίασμος».

«Η Σάντρα είναι ένας χαρακτήρας που ό,τι αισθάνεται το λέει χωρίς να το φιλτράρει αυτό την κάνει να δείχνει άλλες φορές αφελής και άλλες αξιαγάπητη. Πιστεύω ότι αν έχουμε ένα κοινό στοιχείο αυτό είναι ο αυθορμητισμός της» επισημαίνει η νεαρή ηθοποιός και αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που την ώθησε να γίνει ηθοποιός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρωταγωνιστείτε στην τηλεοπτική σειρά «Θα Γίνει Της Πολυκατοικίας». Ποια η εμπειρία σας από αυτήν τη συνεργασία;
 
Είμαι παρά πολύ χαρούμενη που στο ξεκίνημα μου έχω την τύχη να συνεργάζομαι με  τόσο ταλαντούχους και σημαντικούς ηθοποιούς. Είναι ένα σίριαλ το οποίο παρακολουθούσα παλιότερα και μου άρεσε πολύ και νιώθω μεγάλη χαρά που ο σκηνοθέτης μας Βασίλης Θωμόπουλος με εμπιστεύτηκε και με έβαλε στην ομάδα της ανακαινισμένης πολυκατοικίας.

Πείτε μας λίγα λόγια για τον χαρακτήρα που υποδύεστε στη σειρά. Τι είναι αυτό που σας κεντρίζει στον ρόλο που υποδύεστε; Υπάρχουν κοινά στοιχεία μεταξύ της «Σάντρας» και της «Δέσποινας»;

Η Σάντρα είναι ένας χαρακτήρας που ό,τι αισθάνεται το λέει χωρίς να το φιλτράρει αυτό την κάνει να δείχνει άλλες φορές αφελής και άλλες αξιαγάπητη. Πιστεύω ότι αν έχουμε ένα κοινό στοιχείο αυτό είναι ο αυθορμητισμός της.

Τι ήταν αυτό που σας έκανε να θέλετε  να γίνετε ηθοποιός; Πότε καταλάβατε  τι ακριβώς θέλατε να κάνετε;

Είναι κάτι το οποίο ήθελα να κάνω από πολύ μικρή. Μου άρεσε να εξερευνώ διαφορετικούς χαρακτήρες και να μπαίνω έστω και για λίγο στη θέση τους.

Πώς περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας και πως χαλαρώνετε έπειτα από ένα πολύωρο γύρισμα;

Τον ελεύθερο μου χρόνο τον περνάω με πρόβες και διάβασμα για τη σχολή μου και ό,τι απομένει τον περνάω με τους φίλους μου.

Πόσο δύσκολο είναι να συνδυάζετε τα γυρίσματα και το διάβασμα για τη σχολή σας;

Είναι απαιτητικό αλλά δεν το θεωρώ δύσκολο επειδή μου αρέσουν πολύ όλα αυτά με τα οποία ασχολούμαι και τα κάνω με πολλή όρεξη.

Δείτε το βίντεο:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης