Ο Καναδός σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον συνεχάρη την ομάδα της ταινίας Avengers, που εκθρόνισε αυτό το Σαββατοκύριακο το Avatar του από τη κορυφή των μεγαλύτερων εισπρακτικών επιτυχιών όλων των εποχών.

«Oel Ngati Kameie», έγραψε ο σκηνοθέτης στον λογαριασμό του στο Twitter, αναφερόμενος στον χαιρετισμό της φυλής Na’vi, που πρωταγωνιστεί στο Avatar, η οποία σημαίνει «Σε βλέπω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Συγχαρητήρια στους «Avengers: Endgame» για την ανάδειξή του σε βασιλιά του box office» συνέχισε ο Τζέιμς Κάμερον.

Με εισπράξεις στα 2,790 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, η τελευταία ταινία των Avengers αναδείχθηκε στην ταινία με τα περισσότερα κέρδη στην ιστορία του κινηματογράφου, μπροστά από το Avatar και τα 2,789 δισεκατομμύρια δολάριά του.

Χρειάστηκαν σχεδόν 10 χρόνια προκειμένου μια ταινία να ξεπεράσει το Avatar, που βγήκε στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2009.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρέπει να αποτίσουμε φόρο τιμής στον Τζέιμς Κάμερον, που διατηρούσε το ρεκόρ για τόσο πολύ καιρό» δήλωσε το Σάββατο ο πρόεδρος της εταιρείας παραγωγής των Avengers, της Marvel, Κέβιν Φάιτζ, από το Comic-Con στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας.

Το Avatar είχε εκθρονίσει μια άλλη ταινία του Καναδού δημιουργού, τον Τιτανικό, επομένως ο Τζέιμς Κάμερον διατηρούσε το ρεκόρ για περισσότερα από 20 χρόνια.

Σήμερα, επίσης, οι σκηνοθέτες του Avengers Άντονι και Τζο Ρούσο επέστρεψαν τις φιλοφρονήσεις στον Κάμερον.

«… Σε ευχαριστούμε που μας εμπνέεις πάντα και ανοίγεις τα μάτια του κόσμου σε ό,τι είναι δυνατό. Ανυπομονούμε να δούμε πού θα μας πας μετά» έγραψαν στο Twitter οι δύο αδελφοί, απευθυνόμενοι στον Κάμερον.

Ο Τζέιμς Κάμερον έχει ήδη προγραμματίσει τέσσερα σίκουελ του Avatar αρχής γενομένης από τον Δεκέμβριο του 2021.

Δείτε το βίντεο:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης