Απεβίωσε το απόγευμα της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 96 ετών η Βασίλισσα Ελισάβετ. Νέος βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου ανέλαβε αμέσως μετά τον θάνατο της μητέρας του, ο πρωτότοκος γιός της Κάρολος πρίγκηπας της Ουαλίας.

Η είδηση του θανάτου της Βασίλισσας επηρέαζει μία από τις δημοφιλέστερες σειρές του Netflix, το «The Crown», με την παραγωγή να έχει ήδη προνοήσει τι θα γίνει σε περίπτωση θανάτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «The Crown» σαρώνει στο Netflix και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, το οποίο θέλει να ρίξει μια ματιά από την κλειδαρότρυπα στη ζωή των μοναρχών της Βρετανίας

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την nypost.com, η συνδρομητική πλατφόρμα προνόησε και έχει γυρίσει επεισόδια που σχετίζονται με την αληθινή επιχείρηση «Γέφυρα του Λονδίνου», ένα σχέδιο που διέρρευσε πριν λίγο καιρό και περιγράφει τα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται σε τέτοιες περιπτώσεις.

«Έχουμε τη δική μας εκδοχή της Γέφυρας του Λονδίνου. Είναι εξαιρετικά εύστοχη αν βρισκόμαστε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Τα γυρίσματα θα σταματήσουν αμέσως αν είμαστε σε περίοδο παραγωγής, για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις για το πότε θα τα ξεκινήσουμε πάλι», δήλωσε σχετική πηγή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης