Μια τελευταία εξέλιξη είχαμε πριν από λίγο σχετικά με την πολυαναμενόμενη ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη», καθώς η σπουδαία ηθοποιός Βανέσα Ρεντγκρέιβ δεν θα μπορέσει να συμμετέχει τελικά στο καστ και την ταινία, για προσωπικούς λόγους, με την Tanweer να ανακοινώνει την αντικαταστάτρια.

Η ανακοίνωση για την αντικαταστάτρια της Βανέσα Ρεντγκρέιβ στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αγαπητοί συνεργάτες καλησπέρα, Εκ μέρους της Tanweer Productions, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η guest star Vanessa Redgrave, για σοβαρούς προσωπικούς λόγους δεν είναι εφικτό να ταξιδέψει αυτό το διάστημα και συνεπώς να ανταποκριθεί στη συμμετοχή της στην ταινία ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ και στα γυρίσματα που πραγματοποιούνται στη Μυτιλήνη. Ως εκ τούτου, η παραγωγή προχώρησε σε συμφωνία για τον ρόλο αυτό, με την Jane Lapotaire, γνωστή σε όλους μας από τις δημοφιλείς σειρές “The Crown” και “Downton Abbey”, την οποία και καλωσορίζουμε στο cast της ταινίας. Ευχαριστούμε, Tanweer Team».

Πληροφορίες για την ταινία:

Πρωταγωνιστούν: Μιμή Ντενίση, Λεωνίδας Κακούρης, Burak Hakki, Κρατερός Κατσούλης, Ταμίλλα Κουλίεβα, Κατερίνα Γερονικολού, Αναστασία Παντούση, Ντίνα Μιχαηλίδου, Χρήστος Στέργιογλου, Νέδη Αντωνιάδου, Daphne Alexander, Κώστας Κορτίδης, Έφη Γούση, Γιάννης Εγγλέζος, Daniel Crossley, Duncan Skinner, Nathan Thomas, Fotina Papatheodorou και ο ΓιάννηςΒογιατζής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης.

Special guest stars: Jane Lapotaire, Susan Hampshire και ο Rupert Graves.

Η παραγωγή της ταινίας είναι μία φιλόδοξη κινηματογραφική μεταφορά με ελληνική υπογραφή και βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο της ΜΙΜΗΣ ΝΤΕΝΙΣΗ. Μία υπερπαραγωγή υψηλών προδιαγραφών με διεθνές καστ που τιμά τον πολιτισμό της Ιωνίας. Ένα σπουδαίο κινηματογραφικό εγχείρημα με πανανθρώπινα μηνύματα, που φιλοδοξεί να αναπαραστήσει με πειστικότητα την ατμόσφαιρα της εποχής μέσα από άρτια σκηνικά και κοστούμια. Όλοι οι χώροι θα διαμορφωθούν κατάλληλα ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος της εποχής. Για να αποδοθεί σωστά η σπαρακτική καταστροφή της Σμύρνης, η παραγωγή θα επιστρατεύσει σύγχρονα ψηφιακά εφέ, όπου χρειάζεται.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες, από την Tanweer, τα Χριστούγεννα του 2021, με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από την καταστροφή της Σμύρνης.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης