Στο πλαίσιο του κινηματογραφικού αφιερώματος «Noir Classics», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) παρουσιάζει την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου (ώρα 21:00), την ταινία «Τζίλντα» (Gilda), στον εξώστη του Ιστορικού Αρχείου του, στον Ταύρο (Δωρίδος 2 & Λεωφόρος Ειρήνης 14).

Στη μαυρόασπρη αμερικανική ταινία του 1946, σε σκηνοθεσία Τσαρλς Βίντορ, πρωταγωνιστούν οι Ρίτα Χέιγουορθ, Γκλεν Φορντ και Τζον Μακρίντι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Μπουένος Άιρες του 1945 ένας τυχοδιώκτης τζογαδόρος, ο Τζόνι Φάρελ γίνεται το δεξί χέρι του Μπάλιν Μάντσον, ενός ιδιοκτήτη λέσχης παράνομων παιχνιδιών. Μια μέρα ο Μάντσον επιστρέφει από ένα ταξίδι με την Τζίλντα, την πανέμορφη νέα σύζυγό του. Είναι όμως φανερό πως ο Τζόνι και η Τζίλντα γνωρίζονται από παλιά…

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης. Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ στο τηλ.: 210 3418051, Δευτ.-Παρ. 10:00-16:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης