Ο γνωστός, μαχητικός σκηνοθέτης, Δημήτρης Κολλάτος, φιλοδοξεί να αναδείξει το ζήτημα της Θράκης και τα τεράστια, διαχρονικά, προβλήματα της περιοχής σε σχέση με τη τουρκική επεκτατικότητα, ζητώντας επίμονα απαντήσεις από τους κυβερνώντες σχετικά με την πολιτική της Ελλάδας για την προάσπιση των συμφερόντων μας.

Ο σκηνοθέτης διοργανώνει προβολές στο σπίτι του, στο Κολωνάκι, της βραβευμένης ταινίας του «Αλέξανδρος και Αϊσε», που αναδεικνύει αυτά τα ζητήματα, και πλαισιώνεται από μια πλειάδα γνωστών ηθοποιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σήμερα προσπαθούν να αποκοιμίσουν τον κόσμο και να μην μιλάει για τη Θράκη. Δεν είναι τυχαίο που ο Ερντογάν βγαίνει και μιλάει για τη Θράκη και το Αιγαίο, κι εμείς απλά απαντάμε ότι είναι τρελός. Δεν είναι τρελός. Κάτι ετοιμάζουν στη Θράκη για εμάς, χωρίς εμάς. 

»Γιατί δεν παίζεται αυτή η ταινία, με τόσο ενδιαφέρον και τέτοια ονόματα, στην τηλεόραση; Πηγαίνω σε κανάλια και μου λένε “μην μιλήσεις για Θράκη”. Ντροπή. Θα ξυπνήσουμε μια μέρα και θα έχουμε μεγάλα προβλήματα στη Θράκη», εξηγεί στο zougla.gr, και συμπληρώνει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ναι, από ένα δωμάτιο 25 ατόμων, φιλοδοξώ να κρατήσω ζωντανό το θέμα “Θράκη”. Και θα πάω σε καφενεία, σπίτια, όπου χρειαστεί, για να μιλάω για τη Θράκη. Μέχρι να μου απαντήσουν αυτοί που κυβερνάνε, και η αντιπολίτευση, τι κάνουν για τη Θράκη»…

Ακούστε τις δηλώσεις του:

Την Πέμπτη 15/12/2016 έγινε η πρώτη προβολή, με τις εντυπώσεις του κόσμου να είναι πολύ καλές.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ταινία στο σπίτι του Δημήτρη Κολλάτου, καλούνται να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα 2112145281 ή 693 3484514 για να κλείσουν θέση. 

Οι επόμενες προβολές θα γίνουν Παρασκευή και Σάββατο 16/12 και 17/12 στις 20:00 και την Κυριακή στις 18:00. 

Διεύθυνση:Λουκιανού 8, Κολωνάκι, πλησίον σταθμού μετρό «Ευαγγελισμός».

Δείτε το απόσπασμα από την ταινία:

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης