Οι ηθοποιοί Ρομπ Μπράιντον και Στιβ Κούγκαν συνεχίζουν τη σειρά των διάσημων οδοιπορικών τους, πραγματοποιώντας μια επίσκεψη στην Ελλάδα.

Ένα ολοκαίνουργιο «The Trip» έχει αρχίσει να γυρίζεται. Στο επόμενο σίκουελ, το περιπετειώδες δίδυμο έρχεται στην Ελλάδα!  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι οπαδοί της σειράς «TheTrip» του Μάικλ Γουίντερμποτομ μπορούν να αρχίσουν να πανηγυρίζουν, καθώς ο Ρομπ Μπράιντον και ο ΣτιβΚούγκαν ετοιμάζουν το τέταρτο σίκουελ του ολοένα και πιο δημοφιλούς κωμικού franchise. Στις 16 Ιανουαρίου, ο Μπράιντον μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα μία φωτογραφία του με τον Κούγκαν, κάνοντας λόγο για την επανένωσή τους. Στη λεζάντα γράφει, «Γεύμα με ένα φίλο, για να συζητήσουμε την ταινία ‘The TripToGreece’».

Και ο Κούγκαν με τη σειρά του, εμφανιζόμενος στα τέλη του 2018 σ’ ένα επεισόδιο του OffCamera With Sam Jones με στόχο την προώθηση του πρωταγωνιστικού του ρόλου δίπλα στον Τζον Ρέιλι στο “Stan&Ollie” άφησε να διαρρεύσει ότι μία τέταρτη ταινία «TheTrip» ήταν στα σκαριά. Όπως είπε ο Κούγκαν, «Θα κάνουμε ακόμη ένα ταξίδι την επόμενη χρονιά, που είναι το “The Trip To Greece”»

Η ταινία «The Trip To Greece» βγαίνει στις αίθουσες στις 2 ιουλίου 2020 από την Tanweer.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκηνοθεσία: Μάικλ Γουιντερμποτομ

Πρωταγωνιστούν: Στιβ Κούγκαν, Ρομπ Μπράιντον, Τζάστιν Έντουαρντς.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης