Η νέα ταινία της Disney «Περιπέτεια στη Ζούγκλα» είναι μία ιστορία εξερεύνησης στην οποία συμμετέχουν ο απολαυστικός Ντουέιν Τζόνσον και η υπέροχη Έμιλι Μπλαντ.

Δεκαετία του 1910. Ένα συναρπαστικό ταξίδι ξεκινά στον Αμαζόνιο με καπετάνιο τον πνευματώδη Φρανκ Γουλφ και τη θαρραλέα ερευνήτρια Δρ. Λίλι Χάουτον. Η Λίλι ταξιδεύει από το Λονδίνο στη ζούγκλα του Αμαζονίου, επιλέγοντας κατά τύχη τον Φρανκ ως οδηγό, με την ετοιμόρροπη βάρκα του. Η Λίλι είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει ένα αρχαίο δέντρο με απαράμιλλες θεραπευτικές ικανότητες, κρατώντας στα χέρια της τη δύναμη να αλλάξει το μέλλον της ιατρικής. Το απίθανο ντουέτο σε μια επική και απρόσμενη περιπέτεια, θα συναντήσει αμέτρητους κινδύνους και υπερφυσικές δυνάμεις, όλα κρυμμένα στην παραπλανητική ομορφιά του πλούσιου τροπικού δάσους. Καθώς όμως τα μυστικά του χαμένου δέντρου ξεδιπλώνονται, η ζωή της Λίλι και του Φρανκ παίζεται κορώνα γράμματα, και το ανθρώπινο είδος κρέμεται από μία κλωστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκηνοθεσία: Ζομ Κολέ-Σερά

Ηθοποιοί: Ντουέιν Τζόνσον, Έμιλι Μπλαντ, Έντγκαρ Ραμίρεζ, Τζακ Γουάιτχολ, Τζέσε Πλίμονς, Πολ Τζιαμάτι, Βερόνικα Φαλκόν, Ντέιβιντ Λενγκέλ.

Η ταινία βγαίνει στις αίθουσες την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το τρέιλερ:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης