Πρεμιέρα της ταινίας «Black Widow» και σειρά καλλυντικών για τη Σκάρλετ Γιόχανσον

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2021, 13:59
Πρεμιέρα της ταινίας «Black Widow» και σειρά καλλυντικών για τη Σκάρλετ Γιόχανσον

Η Σκάρλετ πρωταγωνιστεί στην ταινία «Black Widow» σε σκηνοθεσία της Κέιτ Σόρτλαντ. Λόγω της πανδημίας τα μεγάλα στούντιο είχαν αναβάλλει τις πρεμιέρες τους, καθώς οι κινηματογραφικές αίθουσες έκλειναν. Από τον Μάιο του ’20 έγινε Νοέμβριος του ίδιου χρόνου, στη συνέχεια Μάιος του '21 για να δώσει τη σειρά του σε μια οριστική ημερομηνία.

Ακόμη η Σκάρλετ Γιόχανσον αποκάλυψε ότι ετοιμάζει τη δική της σειρά καλλυντικών. Η σταρ υπηρέτησε ως πρέσβειρα αρωμάτων και καλλυντικών αρκετά χρόνια σε γνωστές εταιρείες καλλυντικών και δήλωσε στο WWD ότι «γοητεύτηκε από τότε που ήταν παιδί από τη δύναμη της ομορφιάς που μεταμορφώνει». Και συνεχίζει: «Η μητέρα μου, φρόντισε να μου μάθει να φροντίζω τον εαυτό μου στην εφηβεία. Προχωρώντας έκανα βήματα με στόχο να δημιουργήσω κάτι αληθινό για μένα. Το αποτέλεσμα είναι μια προσιτή προσέγγιση στην ομορφιά».

Η σειρά καλλυντικών πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους.

Η Γιόχανσον είπε επίσης στην «Allure» ότι «δημιούργησε μία σειρά για την φροντίδα του δέρματος που πρέπει να είναι καθαρό» και για «όσους, θέλουν το δέρμα τους να φαίνεται λαμπερό με ελάχιστη προσπάθεια».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2021, 13:59