Η μεγαλύτερη συνάντηση υπερηρώων στη μεγάλη οθόνη είναι γεγονός: H πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας «Batman εναντίον Superman: Η αυγή της δικαιοσύνης» είναι λίγες μόλις ημέρες μακριά (Πέμπτη 24 Μαρτίου) και ήδη οι κομικόφιλοι «τρίβουν τα χέρια τους» καθώς οι κριτικές μέχρι στιγμής στις ΗΠΑ είναι διθυραμβικές.

Την κινηματογραφική συνάντηση των Μπάτμαν και Σούπερμαν, των δύο ίσως πιο γνωστών και δημοφιλών σούπερ ηρώων στην ιστορία των κόμικς ανέλαβε να «ενορχηστρώσει» ο σκηνοθέτης Ζακ Σνάιντερ, γνωστός για τους «300», τους Watchmen και τον «Άνθρωπο από Ατσάλι» (Man of Steel).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το τρέιλερ:

Λίγα λόγια για την ταινία

Φοβούμενος ότι αν αφήσει ανεξέλεγκτο τον υπερήρωα με τις θεϊκές δυνάμεις, οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές, ο πανίσχυρος τιμωρός του Γκόθαμ Σίτι αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον δημοφιλή, σύγχρονο σωτήρα της Μετρόπολις, τη στιγμή που ο κόσμος αναρωτιέται τι είδους ήρωα έχει πραγματικά ανάγκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τον Μπάτμαν και τον Σούπερμαν σε πόλεμο μεταξύ τους, μια νέα απειλή κάνει την εμφάνισή της, θέτοντας την ανθρωπότητα σε τεράστιο κίνδυνο.

Ο Χένρι Καβίλ φοράει για δεύτερη φορά τη στολή του Superman (Κλαρκ Κεντ), ενώ ο Μπεν Άφλεκ, βραβευμένος με Όσκαρ για το «Επιχείρηση: Argo», αναλαμβάνει ίσως τον πιο απαιτητικό ρόλο της καριέρας του, αυτόν του Batman (Μπρους Γουέιν). Στην ταινία, πρωταγωνιστεί επίσης η Γκαλ Γκαντό, στον ρόλο της Wonder Woman (Πριγκίπισσα Νταϊάνα).

Μαζί τους οι Τζέσι Αίζενμπεργκ ως Λεξ Λούθορ, Έιμι Άνταμς ως Λόις Λέιν, Τζέρεμι Αίρονς ως Άλφρεντ, Λόρενς Φίσμπερν ως Πέρι Γουάιτ και Νταιάν Λέιν ως Μάρθα Κεντ. Την εμφάνισή του θα κάνει και ο Aquaman (Άρθουρ Κέρι) τον οποίο ερμηνεύει ο Τζέισον Μομόα, αλλά και η βραβευμένη με Όσκαρ, Χόλι Χάντερ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης