Ο ηθοποιός Όουεν Γουίλσον συμμετείχε στη σειρά «Hiking with Kevin» του YouTube, έκανε πεζοπορία και συζήτησε με τον παρουσιαστή, Κέβιν Νίλον, για τα πάντα, για τη διετή του φοίτηση σε στρατιωτική σχολή, το «SNL», έως τα πρώτα του βήματα στην κινηματογραφική βιομηχανία.
    
 Ο Όουεν Γουίλσον, ο αδελφός του Λουκ Γουίλσον και ο σκηνοθέτης Γουές Άντερσον ξεκίνησαν για το Χόλιγουντ με τα σχέδια να κάνουν μια ταινία εμπνευσμένη από τον Μάρτιν Σκορσέζε, αλλά τα πράγματα άλλαξαν γρήγορα όταν άρχισαν να γυρίζουν το αστυνομικό κωμικό φιλμ «Bottle Rocket».
    
Οι περισσότεροι δεν θα έκαναν σύγκριση της ταινίας του 1996 με τα φιλμ του Σκορσέζε, αλλά το συγκεκριμένο φιλμ έδωσε ώθηση στις καριέρες των Όουεν, Λουκ και Άντερσον με το στυλ κινηματογράφου που οραματίστηκε ο Γουές Άντερσον και έγινε αυτό που άλλοι δημιουργοί τώρα προσπαθούν να μιμηθούν.
    
«Όταν ξεκίνησε, προσπαθούσαμε να φτιάξουμε μια πιο τολμηρή ταινία τύπου Σκορσέζε και στη συνέχεια απλώς δεν είχαμε πραγματικά τις ικανότητες γι’ αυτό» αποκάλυψε ο Γουίλσον κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας, προσθέτοντας ότι δεν θα βρισκόταν σήμερα στον τομέα της ψυχαγωγίας αν δεν είχε περάσει από στρατιωτική σχολή.
    
«Ο συγκάτοικός μου στη στρατιωτική σχολή ήταν καλός φίλος με τον Γουές Άντερσον και έτσι γνώρισα τον Γουές. Δεν θα είχα βρεθεί στη βιομηχανία ψυχαγωγίας» είπε στον οικοδεσπότη της εκπομπής, αφού υπενθύμισε ότι αποβλήθηκε από το παλιό του σχολείο και έπειτα φοίτησε σε στρατιωτική σχολή.
    
«Με απέβαλαν από το σχολείο για αντιγραφή. Στη στρατιωτική σχολή έπρεπε να ζητώ άδεια για φαγητό, πριν από κάθε πρωινό και κάθε δείπνο εκείνο το πρώτο έτος ως νεοσύλλεκτος» ανέφερε.
    
 Ο Γουίλσον αποκάλυψε ότι δεν νιώθει άνετα με τις εισαγωγικές προσφωνήσεις σε επίσημες τελετές και ότι έχει εμφανιστεί μόνο μία φορά ως καλεσμένος στο σόου Saturday Night Live (SNL), επειδή του προκαλούν νευρικότητα οι δημόσιες ομιλίες.
 
«Δεν έχω κάνει καμία από αυτές τις εισαγωγικές προσφωνήσεις και δεν παρουσίασα ποτέ το Saturday Night Live, μόνο και μόνο επειδή αγχώνομαι» αναφέρει.
    
 Επίση εκμυστηρεύτηκε ότι του προκαλεί άγχος το ντύσιμο για επίσημες περιστάσεις.
    
«Νιώθω ότι αυτό μου προκαλεί πάντα έναν πανικό. Θα έχω τη σωστή γραβάτα; Οού είναι τα μανικετόκουμπα; Είναι λίγο αγχωτικό» σημειώνει.
    
 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
 
 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης