Να απολογηθεί για τις σκηνές βίας και τον τρόπο μεταχείρισης των γυναικών στην τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones» ζητήθηκε από τον Τζέισον Μομόα.
 
Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στους The New York Times για την προώθηση της νέας του ταινίας «Sweet Girl», ρωτήθηκε αν θα έκανε σήμερα αυτές τις σκηνές, εάν έχει μετανιώσει και αν βλέπει αυτές τις σκηνές με άλλο μάτι σήμερα.
 
«Λοιπόν, ήταν σημαντικό να υποδυθώ τον Ντρόγκο και τον χαρακτήρα του. Έπαιζα κάποιον που μοιάζει στον Τζένγκις Χαν. Αλήθεια ήταν πραγματικά ένα πολύ δύσκολο πράγμα. Αλλά η δουλειά μου είναι να παίζω κάτι τέτοιο ακόμα κι αν δεν είναι κάτι ωραίο, αυτός ήταν ο χαρακτήρας», είπε ο ηθοποιός.
 
«Δεν είναι δουλειά μου να πω ότι δεν θα το έκανα. Ποτέ δεν με ρώτησαν πραγματικά: “Μετανιώνεις που έπαιξες έναν ρόλο;”. Ας το θέσουμε έτσι: το έκανα ήδη. Δεν το ξανακάνω».
 
Στη συνέχεια ο ηθοποιός είπε ότι η ερώτηση που του έγινε ήταν «κακή».
 
«Θα ήθελα να αναφέρω ότι μου άφησε μία κακή αίσθηση στο στομάχι μου. Όταν αναφερθήκατε στο “Game of Thrones”, μιλήσατε για πράγματα που συμβαίνουν με τον χαρακτήρα που υποδύθηκα και αν θα το ξανακάνω. Απογοητεύτηκα που μου ζητήσατε να το σχολιάσω» είπε ο Μομόα.

«Δεν μας επιτρέπεται να κάνουμε τίποτα», συνέχισε. «Υπάρχουν παραγωγοί, υπάρχουν συγγραφείς, υπάρχουν σκηνοθέτες και δεν μπορείτε να έρχεστε και να λέτε: “Δεν θα το κάνω αυτό γιατί αυτό δεν είναι καθαρό αυτή τη στιγμή και δεν είναι σωστό στο πολιτικό κλίμα”. Αυτό δεν συμβαίνει ποτέ. Είναι λοιπόν μια ερώτηση που μοιάζει ενοχλητική. Ήθελα απλώς να το μάθετε».  
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης