Ο Rob Zombie είναι ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας Munsters και φροντίζει να αποτυπώσει το τρομακτικό κλίμα της τηλεοπτικής σειράς της δεκαετίας του 1060, στην οποία βασίζεται.

Ο σκηνοθέτης κατασκευάζει μια νέα έπαυλη Munsters, πιστή αντιγραφή της κατοικίας της σειράς, γνωστής ως 1313 Mockingbird Lane από τα θεμέλια, στη Βουδαπέστη, στην Ουγγαρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και δημιουργός ταινιών δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την πρόοδο της εργασιών ανέγερσης της κατοικίας στον λογαριασμό του στο Instagram γράφοντας: «Ενημέρωση: Το συνεργείο εργάζεται σκληρά για να δημιουργήσει το 1313. Όπως μπορείτε να δείτε, το εμβληματικό σπίτι αρχίζει να αναδύεται. Αυτή η ταλαντούχα ομάδα ξυλουργών και ελαιοχρωματιστών προσπαθεί να αναδημιουργήσει κάθε μικρή λεπτομέρεια τέλεια. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα. #themunsters #robzombie #budapesthungary.»

Όπως σημειώνει το τελευταίο hashtag, η ταινία γυρίζεται στη Βουδαπέστη. Ο Zombie επιβεβαίωσε τον Ιούνιο ότι έγραφε το σενάριο και θα σκηνοθετήσει την ταινία Munsters για την Universal Pictures. Ο τραγουδιστής της metal, ο οποίος είναι όλη του τη ζωή θαυμαστής της τηλεοπτικής κωμικής σειράς, έγραψε τότε: «Οι φήμες είναι αληθινές! Το επόμενο κινηματογραφικό μου έργο θα είναι αυτό που κυνηγούσα 20 χρόνια The Munsters ! ».

Το αυθεντικό σπίτι της σειράς είχε αναμορφωθεί, ώστε να είναι λιγότερο ανατριχιαστικό, σε χώρο των Universal Studios και χρησιμοποιήθηκε στη σειρά Desperate Housewives.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης