Τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Μάρκο Μπελόκιο «La Conversione» (Η Μεταστροφή) άρχισαν στην κοινότητα Ροκαμπιάνκα στην επαρχία Πάρμα της Ιταλίας.

Η ταινία είναι εμπνευσμένη από την ιστορία Εντγκάρντο Μορτάρα, ο οποίος ως παιδί Εβραίων το 1858 απομακρύνθηκε από την οικογένειά του για να μεγαλώσει. ως καθολικός υπό την κηδεμονία του Πάπα Πίου Θ΄.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σενάριο έγραψαν οι Μάρκο Μπελόκιο και Σουζάνα Νικιαρέλι, με τη συνεργασία των Εντοάρντο Αλμπινάτι και Ντανιέλα Τσεζέλι και ιστορικές συμβουλές πρόσφερε η Πίνα Τοτάρο.

Η ταινία γυρίζεται σε διάφορες τοποθεσίες στην Εμίλια Ρομάνια, στη Ρώμη και στο Παρίσι και τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν τον Σεπτέμβριο.

Είναι μια παραγωγή των IBCmovie και Kavac Film με τη Rai Cinema και την υποστήριξη της Εμίλια Ρομάνια και της περιφερειακής επιτροπής ταινιών, σε συμπαραγωγή με την Ad Vitam Production στη Γαλλία και την Match Factory Productions στη Γερμανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ταινία «La Conversione» πρωταγωνιστούν οι Πάολο Πιερομπόν, Μπάρμπαρα Ρόνικ, Φάουστο Ρούσο Αλεζί, Φιλίπο Τίμι, Φαμπρίτσιο Τζιφούνι. Ο Ενέα Σάλα υποδύεται τον Μορτάρα σε παιδική ηλικία και ο Λεονάρντο Μαλτέζε σε νεαρή ηλικία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης